Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


CentOS: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
218 pridėta baitų ,  01:24, 15 spalio 2023
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: Plačiai hostinguose ir kosmose naudojamas Linux, tas pats kaip RedHat, bet nelegalus, taip pat irgi vagia RedHat serverių traffiką kaip ir Fedora. Dar CentOS...)
 
 
1 eilutė: 1 eilutė:
Plačiai hostinguose ir kosmose naudojamas [[Linux]], tas pats kaip [[RedHat]], bet nelegalus, taip pat irgi vagia [[RedHat]] serverių traffiką kaip ir [[Fedora]]. Dar [[CentOS]] turi gražų websaitą, naudoja .rpm ir logotipas primena kažkokį keltišką kvadratų mišinį. Ant šios [[OS]] veikia terminalas ir instaliuojasi su Anaconda. Ši [[OS]] turi didelį pasisekimą ir ja visi myli, nors kaip reikia greitai suinstaliuoti Tomcat'ą su visokiais šūdais, tai naudoja [[Ubuntu]] LTS.
'''CentOS''' - toksai buvęs plačiai hostinguose ir kosmose naudojamas [[Linux]], tas pats kaip [[RedHat]], bet nelegalus, taip pat irgi vagia [[RedHat]] serverių traffiką kaip ir [[Fedora]]. Dar [[CentOS]] turi gražų websaitą, naudoja .rpm ir logotipas primena kažkokį keltišką kvadratų mišinį. Ant šios [[OS]] veikia terminalas ir instaliuojasi su Anaconda. Ši [[OS]] turi didelį pasisekimą ir ja visi myli, nors kaip reikia greitai suinstaliuoti Tomcat'ą su visokiais šūdais, tai naudoja [[Ubuntu]] LTS.
 
Kadaise CentOS atsirado kaip nemokama RedHat alternatyva, tačiau per kažkiek metų nuduso, taip įrodydamas, kad geras nemokamas Linux egzistuoti negali.
 
 
{{Linux}}
 
[[Category:Linux]]
1 060

pakeitimų

Naršymo meniu