Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Fedora: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
59 pridėti baitai ,  20 sausio
S
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: Fedora yra ne skrybelė, o Linux. Nelegalus, naudoja .rpm, stengiasi įdiegti naujesnius paketus, mėgsta mėlyną spalvą, vagia traffiką iš RedHat serverių, naudojam...)
 
S
 
1 eilutė: 1 eilutė:
Fedora yra ne skrybelė, o [[Linux]]. Nelegalus, naudoja .rpm, stengiasi įdiegti naujesnius paketus, mėgsta mėlyną spalvą, vagia traffiką iš [[RedHat]] serverių, naudojamas kosmose, armijoj, laptopuose, taip pat turi terminalą ir jau remiasi DNF, o ne YellowDog Update Manager. Turbūt neveiktu be [[systemd]], o jei kam reikia [[openRC]], gali naudoti kokį [[FreeBSD]]. Taip pat galima instaliuoti libdvdcss iš sourceforge kokio, nes ant šitos [[OS]] visokie legalųs kodekai yra nepageidaujami, nors tokiu atveju mp3 gerbėjas dar gali pasiimti rpmfusion repozitorija ir susdėti bad, ugly gstreamerius.
{{Abejotinas}}
{{Beviltiškas}}
 
'''Fedora''' yra ne skrybelė, o [[Linux]]. Nelegalus, naudoja .rpm, stengiasi įdiegti naujesnius paketus, mėgsta mėlyną spalvą, vagia traffiką iš [[RedHat]] serverių, naudojamas kosmose, armijoj, laptopuose, taip pat turi terminalą ir jau remiasi DNF, o ne YellowDog Update Manager. Turbūt neveiktu be [[systemd]], o jei kam reikia [[openRC]], gali naudoti kokį [[FreeBSD]]. Taip pat galima instaliuoti libdvdcss iš sourceforge kokio, nes ant šitos [[OS]] visokie legalųs kodekai yra nepageidaujami, nors tokiu atveju mp3 gerbėjas dar gali pasiimti rpmfusion repozitorija ir susdėti bad, ugly gstreamerius.
 
[[Category:Linux]]
4 416

pakeitimų

Naršymo meniu