Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


The Cutting Room Floor: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
7 baitai pašalinti ,  21:07, 8 lapkričio 2023
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: '''TCRF''' arba pilnu pavadinimu '''The Cutting Room Floor''' (lietuviškai kažkaip kreivai '''''Pjaustymas kambario grindų''''') - taigi tokia geimingo Pipedija, rašanti apie visokius nenaudojamus dalykus vaizdo žaidimuose ir tų vaizdo žaidimų skirtumus tarp skirtingose šalyse išleistų versijų. Įkurta spalio 26 dieną, 2009 metais, tais pačiais kaip ir Pipedija, naudojant tą patį Medijavikį, ši wiki greitai augo ir subūrė di...)
 
Žymos: Keitimas mob. telefonu Keitimas įskiepiu mobiliesiems Advanced mobile edit Vizualus redagavimas
17 eilutė: 17 eilutė:
Tai čia jums privardinom visokių dalykų, paminėtų visokiuose šio wiki straipsniuose. Čia yra visko, kaip minėjom, tad pasižiūrėkit, jei norit.  
Tai čia jums privardinom visokių dalykų, paminėtų visokiuose šio wiki straipsniuose. Čia yra visko, kaip minėjom, tad pasižiūrėkit, jei norit.  


<small>P.S. Dešinėj esantis keistas baltas smailas, matomas visame gražume, yra paimtas iš ''Super Mario 2'' [[irba]] ''Doki Doki Panic'', bet tenai nenaudojamas. Kažkas sakė, kad [[esą esą]] TCRF'o pagrindinis simbolis. To smailo aprašymą rašom čia, nes smailas per mažas, kad sutalpint visą aprašymą.</small>
<small>P.S. Dešinėj esanti keista balta šypsena, matoma visame gražume, yra paimta iš ''Super Mario 2'' [[irba]] ''Doki Doki Panic'', bet tenai nenaudojama. Kažkas sakė, kad [[esą esą]] TCRF'o pagrindinis simbolis. Tos šypsenos aprašymą rašom čia, nes ji per maža, kad sutalpint visą aprašymą.</small>
[[Category:Internetai]]
[[Category:Internetai]]
4 607

pakeitimai

Naršymo meniu