Benzinas: Skirtumas tarp puslapio versijų

658 pridėti baitai ,  21:06, 6 gegužės 2012
nėra keitimo aprašymo
2 eilutė: 2 eilutė:
'''Benzinas''' dar žinomas, kaip [[benzas]] ar [[bendzas]] (Nepainioti su [[saliarka]], nes tada jau mašinai bus chana!)
'''Benzinas''' dar žinomas, kaip [[benzas]] ar [[bendzas]] (Nepainioti su [[saliarka]], nes tada jau mašinai bus chana!)


Vartyk kaip nori, bet jis vis tiek baigiasi ir brangsta arba pinga. Naudojamas suicidiniais arba piromaniniais tikslais. Dar galima patikrinti, kiek bake benzino - atsukus bako kamštį, pasišviesti degtuku: benzinas tikrai neužsidegs, nes reikalingas garų ir deguonies sąntykis 1×4.
Vartyk kaip nori, bet jis vis tiek baigiasi ir brangsta arba pinga. Naudojamas suicidiniais arba piromaniniais tikslais. Dar galima patikrinti, kiek bake benzino - atsukus bako kamštį, pasišviesti degtuku: benzinas tikrai neužsidegs, nes reikalingas garų ir deguonies sąntykis 1×4. Tačiau vis atsiradavo [[locahs|lochų]], katrieji [[kalchozas|kalchozuose]] bandydavo nusipizdinti bendzino iš didelės statinės, katrų kiekvienam jų būdavo po keletą, pasišviesdami degtuku, tai pizdytojus rankiodavo po to dideliu atstumu. Bet senai jau taip buvo, mat nebeliko kalchozų, ir tvarkos griežtos laikymo pasidarė.  


O dar anksčiau į benziną pildavo tetraetilšviną, tai žmonės nusinuodydavo nuo to, o pakelėse augdavo nuodingi vaisiai ir uogos, užterštos sunkiaisiais metalais.
O dar anksčiau į benziną pildavo tetraetilšviną, tai žmonės nusinuodydavo nuo to, o pakelėse augdavo nuodingi vaisiai ir uogos, užterštos sunkiaisiais metalais. Nepaisant to, žmonės jas rinkdavo ir dar turguose pardavinėdavo bei sau uogienes virdavosi.
 
Kaip tais tetraetilšvino galėdavai kur nors [[Gariūnai|Gariūnuose]] nusipirkti, mat aviacinis bendzinas išvis kapeikas kainuodavo, tai jį pamaišydavo kas mokėdavo ir pirmyn į trasą su savo [[Žiguli|žiguliuku]].




[[Category:Dalykai]]
[[Category:Dalykai]]