Benzinas: Skirtumas tarp puslapio versijų

441 pridėtas baitas ,  11:43, 6 gegužės 2012
nėra keitimo aprašymo
1 eilutė: 1 eilutė:
Dar žinomas, kaip [[benzas]] ar [[bendzas]] (Nepainioti su [[saliarka]], nes tada jau mašinai bus chana!)
[[Vaizdas:Benzino_kainos_lukoil.jpg|400px|thumb|right|Dar ne taip jau seniai benzino kainos tebuvo gal kokie pora litų, o kas dar senesni, tai atsimena ir dar pigesnes. Ale štai jums ir prašom, kaip pakilo, taip kad paveikslėlis jau nebegalioja.]]
'''Benzinas''' dar žinomas, kaip [[benzas]] ar [[bendzas]] (Nepainioti su [[saliarka]], nes tada jau mašinai bus chana!)
 
Vartyk kaip nori, bet jis vis tiek baigiasi ir brangsta arba pinga. Naudojamas suicidiniais arba piromaniniais tikslais. Dar galima patikrinti, kiek bake benzino - atsukus bako kamštį, pasišviesti degtuku: benzinas tikrai neužsidegs, nes reikalingas garų ir deguonies sąntykis 1×4.
 
O dar anksčiau į benziną pildavo tetraetilšviną, tai žmonės nusinuodydavo nuo to, o pakelėse augdavo nuodingi vaisiai ir uogos, užterštos sunkiaisiais metalais.


Vartyk kaip nori, bet jis vis tiek baigiasi ir brangsta arba pinga. Naudojamas suicidiniais arba piromaniniais tikslais. Dar galima patikrinti, kiek bake benzino - atsukus bako kamštį, pasišviesti degtuku: benzinas tikrai neužsidegs, nes reikalingas garų ir deguonies sąntykis 1×4


[[Category:Dalykai]]
[[Category:Dalykai]]
12 859

pakeitimai