Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Aptarimas:Kava: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
1 970 pridėta baitų ,  3 balandžio
nėra keitimo aprašymo
S
99 eilutė: 99 eilutė:


Ten tikrai alus - ne kava. Nori mane apgauti. O gal jis velnias? Čia nuskambėjo vakaro trimitai ir aš vėl namuose.
Ten tikrai alus - ne kava. Nori mane apgauti. O gal jis velnias? Čia nuskambėjo vakaro trimitai ir aš vėl namuose.
(Dienoraštis nr. 2) Tas Petras nuo manęs neatstoja. Davė popieriaus - normalaus (sako, kad čia poieriniai rankšluoščiai). Aš juo netikiu. Dar sakė, kad yra Gražbulis ar Gražublis kažkoks.
Grįžau iš darbo. Nuo tų antrankių ir akmenų skaldymo man jau galvą skauda. Petras perdavė kažkokį popierių - panaudosiu dienoraščiui.
Pasirodo, čia ne šeip popierius - posylkė, ten parašyta "Trečią h prie tvoros" ir dar "am". Visai kažkoks trenktas. Bet jis davė man kavos.. ar alaus. Nežinau. Greitai duos pavalgyti tablečių. Gal padės.
(Dienoraštis nr. 3) Rašau naktį, nors į dienoraštį. Praėjo jau savaitė, o gal dvi dienos nz. Man tas Petras neišeina iš galvos. Vakar ieškojau trečios h tvoros. Nieko nesuprantu, čia visur tvora ir vienoda, dar tas "am".
Aš Petras - nuskambėjo galvoje, bet aš juk ne Petras, o kas aš? Aš Petras - vėl suskambėjo, bet kažkaip iš kitur. Pažiūrėjau pro langą. Ten velnias? Ne kažkaip netoks. Gal gražesnis. Čia aš P.Graž.. - vėl nuskambėjo. Jo čia jis. Gal parodys man kur ta tvora trečia h.
Iššokau iš trečio aukšto pro langą, gerai, kad tai buvo pirmas aukštas, tai išsimušiau tik du dantis. Pribėgo velnias t.y. P.G. ir permetė per tvorą. Išsimušiau vieną dantį.
- Tu ten tik nepamiršk, grįžk kur gyvenai, juk žinai - tai S.Viešbutis. Perduok linkėjimus: rimanteišalaševytuteitomuitomilkinuiievaikačinurbonei ir gintautuikindurkui. Sakyk kad greitai grįšiu, po metų taip dešimties. Nesivėlinsiu.
(Dienoraštis nr.4) Rašau ryte, kaip ir priklauso dienoraščiui. Viska susimaišė, bet ir prašviesėjo. Nevalgiau pusryčių ir tablečių. Tas P.G. tikras dievas - aš beveik namuose, o ir jo žodžius prisimenu - rimantešalaše... ai aš tą juk moku.
Viskas... aš namuose. Durininkas pamatęs mane su dryžuota uniforma ir kruvinu veidu, tik linksmai nusišypsojo ir sumurmėjo... jau antras.
Pagaliau. Galiu atsigerti kavos.
1 452

pakeitimai

Naršymo meniu