Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Piramidės: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
44 pridėti baitai ,  16:49, 31 sausio 2021
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: '''Piramidė''' yra tam tikros formos ir figūros iš 3D erdvės, kurios skleidžia energijas ir sutrikimus, kurie jau pasiskleidę, padaro kokius nors poveikius. Kiekvienas...)
 
1 eilutė: 1 eilutė:
'''Piramidė''' yra tam tikros formos ir figūros iš [[3D]] erdvės, kurios skleidžia energijas ir sutrikimus, kurie jau pasiskleidę, padaro kokius nors poveikius. Kiekvienas [[geometrija|geometrijos]] žinovas jums gali pasakyti, kad piramidė yra kokia tai pusė nuo [[tetraedras|tetraedro]], o šisai yra [[deimantas|deimanto]] kristalinė gardelė, todėl piramidės yra deimantinė struktūra!
'''Piramidė''' yra tam tikros formos ir figūros iš [[3D]] erdvės, kurios skleidžia energijas ir sutrikimus, kurie jau pasiskleidę, padaro kokius nors poveikius. Kiekvienas [[geometrija|geometrijos]] žinovas jums gali pasakyti, kad piramidė yra kokia tai pusė nuo [[tetraedras|tetraedro]], o šisai yra [[deimantas|deimanto]] kristalinė gardelė, todėl piramidės yra deimantinė struktūra. Iš to ir kyla visa [[piramidžių galia]]!


Pipedija žino nemažai piramidžių, kuriose slypi visokia [[magija ir mistika]], o taip pat kartais dar ir kokie nors [[žydomasoniai]] ar [[iliuminačiai]]:
Pipedija žino nemažai piramidžių, kuriose slypi visokia [[magija ir mistika]], o taip pat kartais dar ir kokie nors [[žydomasoniai]] ar [[iliuminačiai]]:
974

pakeitimai

Naršymo meniu