Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


MGB: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
729 baitai pašalinti ,  15:20, 8 kovo 2013
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: '''MGB''' gi buvo tokia ministerija vienu metu, kur gavosi, kai kažkaip ten NKVD į ją išvirto. Tai paskui kažkokie ten komunistai, katrie SSRS valdė, sugalvojo...)
 
1 eilutė: 1 eilutė:
'''MGB''' gi buvo tokia [[ministerija]] vienu metu, kur gavosi, kai kažkaip ten [[NKVD]] į ją išvirto. Tai paskui kažkokie ten [[komunistai]], katrie [[SSRS]] valdė, sugalvojo, kad visgi nekaip atrodo pasaulyje, kai ištisa ministerija saugumiečių, tai vvėl ėmė ir pervadino į tipo "komitetą", katras jau tipo ne toks rimtas, nes tiktais [[KGB]].
Dar kitaip – '''Andrius Užkalnis'''. 175 Kg sverianti mistinė būtybė, pabaisa, nusiaubianti Vilniaus ir Vilniaus rajono restoranus!
 
Tai vat pavyzdžiui [[Lietuva|Lietuvoje]] tas MGB ir KGB turėjo ištisą didžiulį pastatą [[Vilnius|Vilniuje]], su vidiniais kiemais ten visokiais ir taip toliau, kaip tiktais priešais [[Lenino aikštė|Lenino aikštę]], kur [[Leninas]] į tą pastatą rodė savo ranka, kaip į šviesų rytojų, o užtatai [[vyriausybė]] teturėjo tris kartus mažesnį pastatą, nes visai vyriausybei pakako to. Tai tokia vat buvo reikšmė šiosios ministerijos.
 
 
[[Category:Grupuotės]]
[[Category:Įstaigos]]
873

pakeitimai

Naršymo meniu