Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Pragaro Visata: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
494 pridėti baitai ,  22:57, 2 rugpjūčio 2012
20 eilutė: 20 eilutė:


== Pasaulinis genocidas ==
== Pasaulinis genocidas ==
Po masinio lietuvių, žydų, čigonų, latvių, serbų ir kelių kitų tautų naikinimo ir valstybių persiformavimo susidarė III Reichas, apjungęs į vieną vienetą buvusias Vokietijos, Austrijos, Aukštutinės Italijos, Čekijos, Lietuvos, Latvijos ir Estijos žemes ir turintis vieningą vokiečių naciją (viso apie 140 milijonų gyventojų). Po 17 metų vokiečių imperija pradėjo naują plėtimosi etapą, puldama Rusiją. Iš kitos pusės puolimą pradėjo Japonijos Imperija, tuo metu jau okupavusi Kinijos Imperijos žemes ir maždaug 15 metų vykdžiusi masines gyventojų žudynes (nužudyta ir perdirbta į kiaulių pašarą apie 150 milijonų žmonių), dar apie 200 milijonų buvo sunaikinta, vykdant nuoseklų teritorijų valymą, iš lėktuvų purškiant cheminį ginklą.
Po masinio lietuvių, žydų, čigonų, latvių, serbų ir kelių kitų tautų naikinimo ir valstybių persiformavimo susidarė III Reichas, apjungęs į vieną vienetą buvusias Vokietijos, Austrijos, Aukštutinės Italijos, Čekijos, Lietuvos, Latvijos ir Estijos žemes ir turintis vieningą vokiečių naciją (viso apie 140 milijonų gyventojų).


Po neilgo ir triuškinančiai greito karo Rusijos valstybė, tuo metu vadovauta komunisto Sato Gandžiašvili, žlugo. Vokietija pradėjo masinį rusų gyventojų naikinimą mirties fabrikuose, analogiškuose tiems, kuriuose buvo žudomi žydai ir lietuviai. Per 9 metus buvo sunaikinta apie 90 milijonų žmonių (daugiau, nei pusė mirties fabrikuose, kiti - valant teritorijas cheminiu ginklu), iš likusiųjų gyvųjų didžioji dalis prievartiniu būdu deportuota į [[Sibiras|Sibirą]].
Po 17 metų vokiečių imperija pradėjo naują plėtimosi etapą, puldama Rusiją. Iš kitos pusės puolimą pradėjo Japonijos Imperija, tuo metu jau okupavusi Kinijos Imperijos žemes ir maždaug 15 metų vykdžiusi masines gyventojų žudynes (nužudyta ir perdirbta į kiaulių pašarą apie 150 milijonų žmonių), dar apie 200 milijonų buvo sunaikinta, vykdant nuoseklų teritorijų valymą, iš lėktuvų purškiant cheminį ginklą.


Po neilgo ir triuškinančiai greito karo Rusijos valstybė, tuo metu vadovauta komunisto Sato Gandžiašvili, žlugo, tiesa, prieš tai įvykdydama masinius antskrydžius ant Vokietijos ir su ja susijusių valstybių miestų, naudojant [[cheminis ginklas|cheminį ginklą]]. Antskrydžių į [[Švedija|Švediją]], [[Vokietija|Vokietiją]] ir kitas šalis metu žuvo maždaug 19 milijonų gyventojų. Tai susilaukė dar didesnio Vokietijos puolimo, todėl jau [[1943]] metais Rusija buvo galutinai sutriuškinta ir okupuota, šalį padalinant tarp Vokietijos ir Japonijos pagal [[Uralas|Uralą]].
Nuo [[1958]] Vokietija pradėjo masinį rusų gyventojų naikinimą mirties fabrikuose, analogiškuose tiems, kuriuose buvo žudomi žydai ir lietuviai. Per 9 metus buvo sunaikinta apie 90 milijonų žmonių (daugiau, nei pusė mirties fabrikuose, kiti - valant teritorijas cheminiu ginklu), iš likusiųjų gyvųjų didžioji dalis prievartiniu būdu deportuota į [[Sibiras|Sibirą]].


== Nuolatinis branduolinis karas ==
== Nuolatinis branduolinis karas ==
12 859

pakeitimai

Naršymo meniu