Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Gegužė: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
152 pridėti baitai ,  03:59, 14 kovo 2012
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: {{Vikipedijos standartas}} '''Gegužė''' yra metų mėnuo, kuris pasitaiko kiekvienais metais. Gegužės mėnuo būna po Balandžio mėnesio, o po Geguž...)
 
1 eilutė: 1 eilutė:
{{Vikipedijos standartas}}
{{Vikipedijos standartas}}
'''Gegužė''' yra [[metai|metų]] [[mėnuo]], kuris pasitaiko kiekvienais metais. Gegužės mėnuo būna po [[Balandis|Balandžio]] mėnesio, o po Gegužės mėnesio būna [[Birželis]]{{faktas}}.
'''Gegužė''', o jei tiksliau pasakius ir tradiciškiau, tai '''Gegužis''' yra [[metai|metų]] [[mėnuo]], kuris pasitaiko kiekvienais metais{{faktas}}. Gegužės mėnuo būna po [[Balandis|Balandžio]] mėnesio, o po Gegužės mėnesio būna [[Birželis]]{{faktas}}.


== Įdomūs faktai ==
== Įdomūs faktai ==
* [[Gegužės 1]] - tai tarptautinė darbininkų šventė, per kurią [[Rokfeleris|Rokfelerio]] pasamdyti bajavykai iššaudė minią šachtininkų. Nuo to laiko pasaulio darbininkai ir kiti marginalai švenčia linksmą Gegužės pirmosios šventę.
* [[Gegužės 1]] - tai tarptautinė darbininkų šventė, per kurią [[Rokfeleris|Rokfelerio]] pasamdyti bajavykai iššaudė minią šachtininkų. Nuo to laiko pasaulio darbininkai ir kiti [[marginalai]] švenčia linksmą Gegužės pirmosios šventę. Jie gal džiaugiasi tuo iššaudymu, nes kaip kitaip tą šventę suprast?
 




[[Category:Mėnesiai]]
[[Category:Mėnesiai]]
12 859

pakeitimai

Naršymo meniu