Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Hardlinkinimas: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
119 pridėta baitų ,  12:38, 10 vasario 2012
S
pahardlinkinta
(Naujas puslapis: '''Hardlinkinti''' - tai kai koks nors labiau užkietėjęs webmasteris deda savo puslapio viduje nuorodas su pilnais adresais vietoj sąlyginių. Blogas reikalas su daug visoki...)
 
S (pahardlinkinta)
1 eilutė: 1 eilutė:
'''Hardlinkinti''' - tai kai koks nors labiau užkietėjęs [[webmasteris]] deda savo puslapio viduje nuorodas su pilnais adresais vietoj sąlyginių. Blogas reikalas su daug visokių blogų pasekmių.
'''Hardlinkinti''' - tai kai koks nors labiau užkietėjęs [[webmasteris]] deda savo puslapio viduje [[nuoroda]]s su pilnais [[URL|adresais]] vietoj sąlyginių. Blogas reikalas su daug visokių blogų pasekmių.


== Kas yra hardlinkinimas ir kuo jis blogas ==
== Kas yra hardlinkinimas ir kuo jis blogas ==
Vat įsivaizduokite, kad turite puslapį <nowiki>"http://yoursite.org"</nowiki>, katrame turite blogą, kažkokią parduotuvę elektroninę, gal dar ir forumiuką ar dar kažką - kelis skirtingus skriptus. Ir aišku, juos visus apjungiate - bloge pridėliojate nuorodų į forumą ir parduotuvę, parduotuvėje - į forumą ir blogą, ir taip toliau.
Vat įsivaizduokite, kad turite puslapį <nowiki>"http://yoursite.org"</nowiki><ref>http://yoursite.org</ref>, katrame turite blogą, kažkokią [[Internetinė parduotuvė|parduotuvę elektroninę]], gal dar ir [[Forumas|forumiuką]] ar dar kažką - kelis skirtingus skriptus. Ir aišku, juos visus apjungiate - [[Blogai|bloge]] pridėliojate [[Nuoroda|nuorodų]] į forumą ir parduotuvę, parduotuvėje - į forumą ir blogą, ir taip toliau.


Taigi, kaip galima dėti nuorodą? Ogi ją galima nurodyti dviem ganėtinai skirtingais būdais:
Taigi, kaip galima dėti nuorodą? Ogi ją galima nurodyti dviem ganėtinai skirtingais būdais:
18 eilutė: 18 eilutė:
* [[Hotlinkinimas]]
* [[Hotlinkinimas]]
* [[Baneriai]]
* [[Baneriai]]
{{Reflist}}


[[Category:Web]]
[[Category:Web]]

Naršymo meniu