Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Klausimas: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
1 390 pridėta baitų ,  00:16, 5 spalio 2011
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: Klausimas yra toks durnas dalykas kuris "šauna" gezo galvoje. Kartais tai būna: -ė, turi parukyt bl? arba -ė, kiek valandų ir t.t.)
 
1 eilutė: 1 eilutė:
Klausimas yra toks durnas dalykas kuris "šauna" gezo galvoje. Kartais tai būna: -ė, turi parukyt bl? arba -ė, kiek valandų ir t.t.
[[Vaizdas:Every-time-you-ask-a-stupid-question-don-t-ask-stupid-question-demotivational-poster.jpg|500px|thumb|right|Kiekvieną kartą, kai tu užduodi buką klausimą, [[dievas nužudo kačiuką]], o jei tas klausimas užduotas Pipedijai, tai šioji atsako klausimu "[[Mielasai, o kiek tau metukų]]?"]]
'''Klausimai''' daugelį vargina, o ypač, kai jie per protingi, kad galėtumėte į juos atsakyti. Taip kad štai jums [[Pipedija]] ir pateikia čia jums visą klausimų kalsifikaciją: tai klausimai, į kuriuos yra [[atsakymas]] ir klausimai, į kuriuos nėra atsakymas. Todėl ir darom išvadą, kad tie klausimai tesiskiria tarpusavy tuo, kad atsakymas yra arba nėra, taip kad tikrai tėra tik vienas klausimas: [[būtis]] ar [[nebūtis]], o jau kaip [[Šliogeris]] tartų gal būt, tai [[Niekis]] ir [[Būkis]].
 
Taip kad kai klausimas yra su atsakymu, tai čia yra [[Būkis]], gi kai be atsakymo - tai [[Niekis]].
 
O dar čia ir pati Pipedija yra visokių klausimų prirašinėjusi, kaip tai andai štai visokių galite surasti klausimų su atsakymais netgi, kurie yra [http://www.pipedija.com/index.php/Kategorija:Klausimai kategorijoje apie klausimus].
 
Dar būna, kad žmonės kartais užduoda ir kvailus klausimus. O kartais būna, kad parašo ir kokius nors atsakymus. Kai kada tie atsakymai būna, kad ir prasmę turi:
: ''Klausimas yra toks durnas dalykas kuris "šauna" gezo galvoje. Kartais tai būna: -ė, turi parukyt bl? arba -ė, kiek valandų ir t.t.''
 
 
[[Category:Klausimai|*]]
[[Category:Kalbos]]
12 859

pakeitimai

Naršymo meniu