Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Szhaman: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
173 pridėti baitai ,  02:11, 11 balandžio 2011
nėra keitimo aprašymo
1 eilutė: 1 eilutė:
{{Abejotinas}}
{{Abejotinas}}
'''Szhaman''' arba '''Szhamanas''' (tariama, kaip "šamanas" arba "žamanas"), nepainioti su jau senokai neegzistuojančiu Szaman - vienas iš plačiausiai žinomų [[LJ]] [[dibilas|dibilų]], nereto vienareikšmiškai įvardijamas, kaip šlykštus [[trolis]], [[untermenšas]], [[išmata]] beigi kitais žodžiais. Dirba kažkokiame kaboke virėju, kai kurie sako, kad visai neblogai moka gaminti valgyti. Tikroji vardas pavardė - '''Vitalijus Milevskis''', neretai užsirašantis, kaip '''Witaly Milewski''', o dar dažniau - '''Виталий Милевский'''.
'''Szhaman''' arba '''Szhamanas''' (tariama, kaip "šamanas" arba "žamanas"), nepainioti su jau senokai neegzistuojančiu Szaman - vienas iš plačiausiai žinomų [[LJ]] [[dibilas|dibilų]], nereto vienareikšmiškai įvardijamas, kaip šlykštus [[trolis]], [[untermenšas]], [[išmata]] beigi kitais žodžiais. Dirba kažkokiame kaboke virėju, kai kurie sako, kad visai neblogai moka gaminti valgyti.
 
Nepatvirtinamų [[gandai|gandų]] teiginiais, tikroji vardas pavardė - '''Vitalijus Milevskis''', neretai užsirašantis, kaip '''Witaly Milewski''', o dar dažniau - '''Виталий Милевский''', bet tai tiktai gandai, tad čia jau neaišku, ar tikrai toks yra žmogus, ar tiktai koks nors išradimas smegenų pudrinimui.




12 859

pakeitimai

Naršymo meniu