Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Rinkimai į Kauno savivaldybę 2011 krizės metais: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
S
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: Taigi savivaldybių rinkimai ūžia ir Kaune tempu pilnu. Ir nebūt Kaunas galgi kad nuo skandalo viskas neprasidėtų. Ogi pasirodo anoks Romaldas Rabačius [[bo...)
 
S
 
1 eilutė: 1 eilutė:
Taigi [[savivaldybių rinkimai]] ūžia ir [[Kaunas|Kaune]] tempu pilnu. Ir nebūt Kaunas galgi kad nuo skandalo viskas neprasidėtų. Ogi pasirodo anoks [[Romaldas Rabačius]] [[bomžas|bomžų]] autobusus balsuoti už jįjį iš anksto buvo galimai sukvietęs ir šitąjį... kalbama kad net po dešimtinę už tai įbrukt pažadėjęs<ref>http://www.delfi.lt/news/balsuok2011/naujienos/kaune-pradetas-tyrimas-del-rinkeju-papirkimo.d?id=42342913</ref>.
Taigi [[savivaldybių rinkimai]] ūžia ir [[Kaunas|Kaune]] tempu pilnu. Ir nebūt Kaunas galgi kad nuo skandalo viskas neprasidėtų. Ogi pasirodo anoks [[Romaldas Rabačius]] [[bomžas|bomžų]] autobusus balsuoti už jįjį iš anksto buvo galimai sukvietęs ir šitąjį... kalbama kad net po dešimtinę už tai įbrukt pažadėjęs. Tai sužinojęs [[Algirdas Butkevičius]] pradėjo rėkti, kad tai šlykšti [[konservatoriai|konservatorių]] provokacija<ref>http://www.delfi.lt/news/balsuok2011/naujienos/kaune-pradetas-tyrimas-del-rinkeju-papirkimo.d?id=42342913</ref>.


{{References}}
{{References}}
[[Kategorija:Rinkimai]]
[[Kategorija:Rinkimai]]

Naršymo meniu