Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


69: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
389 pridėti baitai ,  02:21, 3 sausio 2010
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: {{N-18}} '''69''' arba šešdešimdevyni - tai plačiausiai žinoma poza, kurią plačiausiai taiko homoseksualai ir heteroseksualai. Jos esmė labai paprasta: vienu metu du...)
 
1 eilutė: 1 eilutė:
{{N-18}}
{{N-18}}
'''69''' arba šešdešimdevyni - tai plačiausiai žinoma poza, kurią plačiausiai taiko [[homoseksualai]] ir [[heteroseksualai]]. Jos esmė labai paprasta: vienu metu du "sekso partneriai" arba tiesiog pisokliai viens kitam čiulpia arba laižo, kol atsičiulpia arba atsilaižo. O daugiau tame - nieko įdomaus. Su moralinėmis vertybėmis ši poza nieko bendra neturi, todėl ją vieningai smerkiai ir [[katalikai]], ir [[musulmonai]].
[[Vaizdas:69.jpg|400px|thumb|right|Romantiškas prancūzų atvirukas, kokius prieš kelis šimtmečius matomai žmonės vieni kitiems siuntinėjo - tikras meno kūrinys...]]
'''69''' - pats gražiausias skaičius, koks tik gali būti. Aišku, dar gali būti ir [[96]], bet tai jau, atleiskite, sunku net įsivaizduoti - nebent balerinos su balerūnais taip sugebėtų...
 
O kiti sako, kad '''69''' arba šešdešimdevyni - tai plačiausiai žinoma poza, kurią plačiausiai taiko [[homoseksualai]] ir [[heteroseksualai]]. Jos esmė labai paprasta: vienu metu du "sekso partneriai" arba tiesiog pisokliai viens kitam čiulpia arba laižo, kol atsičiulpia arba atsilaižo. O daugiau tame - nieko įdomaus. Su moralinėmis vertybėmis ši poza nieko bendra neturi, todėl ją vieningai smerkiai ir [[katalikai]], ir [[musulmonai]].


[[Category:Seksas]]
[[Category:Seksas]]
12 859

pakeitimai

Naršymo meniu