Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Kinija: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
8 pridėti baitai ,  16:50, 27 gruodžio 2009
nėra keitimo aprašymo
17 eilutė: 17 eilutė:
Kinams badas negresia, nebent pačioje tėvynėje, nes tie sugeba gerai uždirbti kitose šalyse, virdami savo maistą ir pardavinėdami jį.
Kinams badas negresia, nebent pačioje tėvynėje, nes tie sugeba gerai uždirbti kitose šalyse, virdami savo maistą ir pardavinėdami jį.


Jei pasaulis atšils ir paskęs tai žinosim kas kaltas. Ogi Kinija, kuri visiškai sužlugdė 2009 m. Kopenhagos susitarimą dėl klimato kaitos neleidusi net turtingosioms šalims įsirašyti savo savanoriškų įsipareigojimų dydžio konkrečiais skaičiukais, o pakeitė tai kažkokiais miglotais siekių ir norų deklaravimais. O po to dar ėmė rėkti drauge su kitais ambicingais skurdžiais, kad už klimato kaitą atsakingi Vakarai, kurie turi už tai brangiai sumokėti. Tuo tarpu Kinija pati yra tapusi didžiausia pasaulio teršėja ir tą taršą sėkmingai didina kiniškais tempais. Pekino gyventojai jau seniai būtų išmirę nuo smogo ir dulkių audrų, jei ne Olimpiada, dėl kurios kinai pasisodino biškį medžių, kad neuždustų atletai.
Jei pasaulis atšils ir paskęs tai žinosim kas kaltas. Ogi Kinija, kuri visiškai sužlugdė 2009 m. Kopenhagos susitarimą dėl klimato kaitos neleidusi net turtingosioms šalims įsirašyti savo savanoriškų įsipareigojimų dydžio konkrečiais skaičiukais, o pakeitė tai kažkokiais miglotais siekių ir norų deklaravimais. O po to dar ėmė rėkti drauge su kitais ambicingais skurdžiais, kad už klimato kaitą atsakingi [[Vakarai]], kurie turi už tai brangiai sumokėti. Tuo tarpu Kinija pati yra tapusi didžiausia pasaulio teršėja ir tą taršą sėkmingai didina kiniškais tempais. Pekino gyventojai jau seniai būtų išmirę nuo smogo ir dulkių audrų, jei ne [[Olimpiada]], dėl kurios kinai pasisodino biškį medžių, kad neuždustų atletai.


[[Category:Vietovardžiai]]
[[Category:Vietovardžiai]]

Naršymo meniu