Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Žalgiris prieš Regal Barcelona: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
 
10 eilutė: 10 eilutė:
Nebetekę medicininės pagalbos, Krapikas su Žalgiriu toliau kūrė planus, kaip tritaškiais triuškins Regal Barceloną ir pateks į kitą etapą.
Nebetekę medicininės pagalbos, Krapikas su Žalgiriu toliau kūrė planus, kaip tritaškiais triuškins Regal Barceloną ir pateks į kitą etapą.


Barcelonos komanda viską sužinojo iš laikraščių ir tuoj nuėję į [[Vikipedija|vikipediją]] pasižiūrėjo, kas tas Žalgiris kuris jiems iššūkį metą. Paaiškėjo, kad tai kažin kokia komanda iš Lietuvos, katra save tituluoja krepšinio šalimi, nors krepšinio joje nei per jokią normalią televiziją nerodo, o paskutinėse tarpautinėse varžybose lietuviai pralaimėjo visiems išskyrus bulgarus. Juokėsi ilgai ir nuoširdžiai Barcelonos krepšininkai, po to vikipedijoje susirado kur yra Lietuva ir nusiuntė į tą [[Lietuva|Lietuvą]] laišką Žalgiriui, draugišką tokį, siūlydami žaisti savo kieme ir nelįsti pas suaugusius. Apimti puikybės, Žalgiriečiai laišką ignoravo.
Barcelonos komanda viską sužinojo iš laikraščių ir tuoj nuėję į [[Vikipedija|vikipediją]] pasižiūrėjo, kas tas Žalgiris kuris jiems iššūkį metą. Paaiškėjo, kad tai kažin kokia komanda iš Lietuvos, katra save tituluoja [[Krepšinio šalis|krepšinio šalimi]], nors [[Krepšinis|krepšinio]] joje nei per jokią normalią [[Televizija|televiziją]] net nerodo, o paskutinėse tarpautinėse varžybose lietuviai pralaimėjo visiems išskyrus bulgarus. Juokėsi ilgai ir nuoširdžiai Barcelonos krepšininkai, po to vikipedijoje susirado kur yra Lietuva ir nusiuntė į tą [[Lietuva|Lietuvą]] laišką Žalgiriui, draugišką tokį, siūlydami žaisti savo kieme ir nelįsti pas suaugusius. Apimti puikybės, Žalgiriečiai laišką ignoravo.


== Susidūrimas ==
== Susidūrimas ==
670

pakeitimų

Naršymo meniu