Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia durnapedija! Nusišnekėjimų šventovė!

Metallica

Iš Pipedijos - durniausios enciklopedijos.
Peršokti į: navigaciją, paiešką
Grupė Metallica

Metallica - ( rus. метелица, dar žinoma kaip Alkoholica) kadaise egzistavusi trash metal grupė, tais pat laikais grojo, kai ir Slayer garsėjo, netgi vienais iš disco stiliaus kūrėjų buvo vadinami. Šiaurės Korėjos mokslininkai nustatė, jog ši grupė parsidavusi labiau, nei statistinė Naujininkų prostitutė.

Viskas jų karjeroje pasikeitė, kai Metallica nariai, besigydydami nuo alkoholizmo, pakliuvo į nagus psichiatrams, katrieji padarė visiems lobotomiją. Tai nuo to laiko grupė tik vegetuoja, kažkokius remeikus grodama šūdino popso. Na, bet gal taip jiems ir geriau.

Visi fanai sako, jog gerai grojo iki Cliff'o mirties, ir kad geriausi koncai buvo iki Cliff'o mirties, nors iš tiesų nei vienas tada nebuvo gyvas ir mažai kas yra ir iš vaizdajuosčių tuos koncertus matęs. 1991 metais sukūrė savo žinomiausius hitus, kaip "Vėl gegužio žiedai" beigi "Exit the Sandman".

Diskografija

  • 1983 m. Greatest hits
  • 1983 m. Sell'Em All
  • 1984 m. Ride me bitch
  • 1986 m. Pastor of Muppets
  • 1988 m. ...And Sputnik for Ralf
  • 1991 m. Not for Black Album
  • 1996 m. Load
  • 1997 m. Still loading...
  • 1998 m. Fatal error. Please restart your operating system immediatly
  • 2003 m. Saint Wanker
  • 2008 m. Still disco
  • 2010 m. Killer Magnets
  • 2010 m. Live with Wolfgang Amadeus Mozart

Visiškas Metallica žlugimas

O tai dar sako, kad pas juos kadais grojo anoksai Dave Mustaine, katras girtas susimušė su visais likusiais Metallica grupės nariais vienu metu, tai buvo daug kraujo... O tai po to jam teko išeit, tai paskui sukūrė Megadeth, taip vat sėkmingai jam ir pasisekė - lobotomijos išvengė.

Tai išties labai matom pasikeitimą ryškų šios grupės muzikoje - iki 1991, kai išleido jau kiek popsovą "Black Album", Metallica visgi dar buvo vienok metalo grupe, dargi ir thrash, o tai paskui jau kai 1996 išleido kažkokį ten Load ir krūvą kitų mėšlinų nesąmonių, tai jau visai pravalas. Tai nuo tada niekas jų rimta grupe jau nelaiko, išskyrus muzikos industrijos gigantus, katrieji visokias beprasmybes labai mėgsta. Taigi čia jau šitąjame naująjame savo veiklos etape Metallica koncertavo netgi su Britney Spears, kas jau tiesiog atsiprašant...

Tai čia jau reikia pažymėti, kad nelaiminga šios grupės istorija, nykiai ir liūdnai pasibaigusi, pasigailėjimo verta, o gal netgis ir muzikinės paniekos, o ir šiaip nieko gero negalim jau dabar apie juos pasakyt, kaip jie dabar groja! Čia vienas iš tų atvejų, kad kaip pagalvoji,... geriau būtų jauni numirę, nuo narkotikų ir alkoholio...

Nariai

Šiuo metu (2010 m.) grupę Metallica sudaro 12 narių.

  • James Hatfield - vokalas, ritmo gitara.
  • Bičas, Kuris Dainuoja Įrašuose - žiauriai kietas vokalas įrašuose, į kurį visai nepanašus senio James'o bliovimas į mikrafoną
  • Larsas Ulbrichtas - būgnai, kaprizai.
  • Kažkoks Normalus Būgnininkas - bičas, kuris kartais išlenda tam, kad normaliai pamuštų būgnus.
  • Kirk Hamlet - solo guitara
  • Kirk Amlet - smuikas
  • Kirk Hamster - kontrabosas
  • Robert Gorillo - vėzdai, kauliniai būngeliai.

Buvę nariai

  • Dave Moustache - grojo ūsais.
  • Clifford Lee Burton - viešpatis Dievas, sakralizuotas bosistas. Visi sako, jog Metallica be jo yra tuščia vieta, bet visi moka šimtus už tai, kad nueiti į tos tuščios vietos koncertą.
  • Jason Newsreader - dar vienas pusiau sakralizuotas bosistas, Vatikano pripažintas pateptuoju. Šiuo metu kardinolų taryba sprendžia jo įšventinmo klausimą. Grojo grojo, kol neišspyrė jo iš grupės. Oficialiais sakoma, kad jis išėjo.