Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Kristupas Tupys: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
S
nėra keitimo aprašymo
S
S
10 eilutė: 10 eilutė:


= Biografija =
= Biografija =
Nežinia, iš kur šito kojos dygsta, bet paskutinį kartą buvo matytas Kėdainiuose. Buvo Motiejaus suolo draugas, kol, po prišiktos Kristupo kuprinės, nebuvo persodintas kuo toliau nuo šito maniako. Keleta kartų lankėsi pas progimnazijos psichologę, nuo ko klasiokai jį pravardžiavo psichopatu. Tupys tik ir daro, kad tupi, net per kūno kultūros pamokas.
Nežinia, iš kur šito kojos dygsta, bet paskutinį kartą buvo matytas Kėdainiuose. Buvo Motiejaus suolo draugas, kol, po prišiktos Kristupo kuprinės, nebuvo persodintas kuo toliau nuo šito maniako. Keleta kartų lankėsi pas progimnazijos psichologę, nuo ko klasiokai jį pravardžiavo psichopatu. Šiaip, jis žinomas tik kaip auka, o kas liečia jo, kaip pačios asmenybės, informacijos labai trūksta. Žinomas tas faktas, kad Tupys tik ir daro, kad tupi, net per kūno kultūros pamokas.


== Mokyklinė karjera ==
== Mokyklinė karjera ==
Mokosi truputi geriau už Motiejų. Vidutinis pamokų pažymys yra [[3]].
Mokosi truputi geriau už Motiejų, o jo vidutinis pamokų pažymys yra [[3]]. [[Lietuvių kalba]] (gimtoji) jam sekasi geriausiai, tačiau ar jam geriau einasi su literatūra ar gramatika neaišku.


== Politiniai įsitikinimai ==
== Politiniai įsitikinimai ==
22 eilutė: 22 eilutė:


== Santykiai su Roku ==
== Santykiai su Roku ==
Su [[Rokas Grykus|Grykumi]] Tupys irgi stengiasi nesantykiauti, nes tas be perstojo pešasi su klasiokais.
Su [[Rokas Grykus|Grykumi]] Tupys irgi stengiasi nesantykiauti, nes tas be perstojo pešasi su klasiokais. Dažniausiai tiesiog tupi fone, kol Grykus maudo kitus klozetuose.


= Bei kita žinoma informacija =
= Bei kita žinoma informacija =
1 507

pakeitimai

Naršymo meniu