Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Fallout: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
1 281 pridėtas baitas ,  15:20, 1 rugpjūčio 2023
145 eilutė: 145 eilutė:


Kaip įprasta, Institutą valdo išprotėjęs fašistas, pilnas idėjų apie tai, kaip pasaulį užvaldys savo robotais.
Kaip įprasta, Institutą valdo išprotėjęs fašistas, pilnas idėjų apie tai, kaip pasaulį užvaldys savo robotais.
=== Atomo vaikai ===
Atomo vaikai (''Children of Atom'') - trečiame ir ketvirtame Fallout sutinkama [[sekta]], kurios nariai visai kvankt, nes bando gauti daugiau [[radioaktyvumas|radioaktyvumo]], kad pasveiktų nuo ligų ir gautų daugiau [[dvasingumas|dvasingumo]]. Kažkaip atrodo gali būti susiję su ghoulais (zombiais), į kuriuos nuo to radioaktyvumo kartais pavirsta. Bet keista, tačiau kažkokiu būdu dalis tų atomo vaikų nuo radioaktyvumo visgi nesuserga ir nenumiršta, o kodėl - nelabai aišku.
Tie atomo vaikai garbina ir radioaktyvumą, ir visokias [[atominės bombos|atomines bombas]], ir dar nori to radioaktyvumo paskleisti kuo daugiau. Todėl kaupiasi visokiuose [[branduolinis sprogimas|branduolinių sprogimų]] krateriuose, radioaktyvių atliekų kapavietėse, aplinkui sugedusius branduolinius reaktorius ir panašiose vietose.
Trečiame Fallout šitie sektantai prisidėjo prie Megaton miesto statybos aplink [[atominė bomba|atominę bombą]], dėl ko paskui atsirado galimybė visą tą miestą žaidėjo sprendimu imti ir susprogdinti.
Visa sekta yra be aiškių centrinių vadų, todėl paskiros sektos atšakos elgiasi gan skirtingai - vienos neprognozuojamai gali pulti ir šaudyti, kai kitos - būna ir visai draugiškos ir geranoriškos.




[[Kategorija:Geimai]]
[[Kategorija:Geimai]]
[[Kategorija:Žaidimai]]
[[Kategorija:Žaidimai]]
826

pakeitimai

Naršymo meniu