Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


SWAG: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
611 pridėta baitų ,  23:39, 28 gegužės 2023
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: '''SWAG''' - tokia santrumpa, kur gėjai vartoja, kad niekas kitas nesuprastų, nes reiškia "Secretly We Are Gay". Tai tipo kokie tai galimai užsislaptinę arba gal netgi išv...)
 
 
1 eilutė: 1 eilutė:
'''SWAG''' - tokia santrumpa, kur [[gėjai]] vartoja, kad niekas kitas nesuprastų, nes reiškia "Secretly We Are Gay". Tai tipo kokie tai galimai užsislaptinę arba gal netgi išvis kažkokie [[kriptopiderastai]], nes padorūs žmonės gi neslepia nieko arba atvirkščiai, turi dėl neapykantos ir [[netolerancija|netolerancijos]] slapstytis.
'''SWAG''' - tokia [[santrumpa]], kurią [[gėjai]] vartoja, kad niekas kitas nesuprastų, nes reiškia "Secretly We Are Gay". Tai tipo kokie tai galimai užsislaptinę arba gal netgi išvis kažkokie [[kriptopiderastai]], nes padorūs žmonės gi neslepia nieko arba atvirkščiai, turi dėl neapykantos ir [[netolerancija|netolerancijos]] slapstytis.


Išties gi tie SWAG yra seniai susieti su [[vaivorykštinis sąmokslas|vaivorykštiniu sąmokslu]], nes su kuo gi daugiau juos sieti?
Bet kiti visą tą neigia ir sako, kad SWAG reiškia "Stuff We All Get" - t.y., visą tą šlamštą, kurį per parodas ir renginius dalina visokios kompanijos.


Kiti dar pasakoja, kad įtraukiama į tą SWAG per kažkokius aiškinimus, kad viską reikia išbandyti, nes yra dar kažkokia slapta organizacija, pavadinta [[YOLO]].
Dar kiti sako, kad angliškas žodis "''swag''" yra senas žodis ir išvis netgi ne santrumpa, o šiaip [[daiktavardis]], reiškiantis kokį nors prisigrobtą, prisivogtą, ar šiaip gatvėje surastą turtą, kurį kažkas pasiima. Žodis [[anglų kalba|anglų kalboje]] yra ir [[veiksmažodis]], kuris reiškia "gauti kažkokių dalykų" - "''to swag''".
 
Bet visi žino, kad išties gi tie SWAG yra seniai susieti su [[vaivorykštinis sąmokslas|vaivorykštiniu sąmokslu]], nes su kuo gi daugiau juos sieti?
 
Kiti dar pasakoja, kad įtraukiama į tą SWAG per kažkokius aiškinimus, kad viską reikia išbandyti, nes yra dar kažkokia slapta organizacija, pavadinta [[YOLO]]. Tipo "SWAG" - tai reiškia, kad "''visi mes gaunam pabandyti''".




[[Category:Santrumpos]]
[[Category:Santrumpos]]
2 592

pakeitimai

Naršymo meniu