Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Pasivaikščiojimas: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
722 pridėti baitai ,  02:13, 12 lapkričio 2022
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: Toks beprasmis ir malonus procesas kai kojų pagalba nukeliaujama iš taško A į tašką A. Pagal kvailus įstatymus priklauso žulikams ir šunims. Valstybė žulikus kasdieną pa...)
 
 
1 eilutė: 1 eilutė:
Toks beprasmis ir malonus procesas kai kojų pagalba nukeliaujama iš taško A į tašką A. Pagal kvailus įstatymus priklauso žulikams ir šunims. Valstybė žulikus kasdieną pavedžioti patiki mentams. Kadangi žulikai nuo seno neturi akies ant mentų, dėl šių pasivaikščiojimų pastaruosius vadina šunimis.
'''Pasivaikščiojimas''' - tai toks beprasmis ir malonus procesas kai [[kojos|kojų]] pagalba nukeliaujama iš taško [[A]] į tašką [[A]], tačiau visiškia neoptimaliu maršrutu, t.y., ne stovint vietoje, o kažkokiais nepraktiškais vingiais.
 
Pagal kvailus įstatymus pasivaikščiojimas įstatymiškai priklauso [[žulikai|žulikams]] ir [[šunys|šunims]]. Valstybė žulikus kasdieną pavedžioti patiki [[mentai|mentams]] ar [[pareigūnai|pareigūnams]]. Kadangi žulikai nuo seno neturi akies nei ant mentų, nei ant pareigūnų, dėl šių pasivaikščiojimų pastaruosius vadina šunimis ir kitais žodžiais, taip atsidėkodami už tai, kad gavo bent kiek į lauką išeiti, kojas pramankštinti.
 
Kitą vertus, yra žmonių, kurie patys sau kaip kokie šunys susigalvoja pasivaikščiojimus daryti, patys save pavedžiodami. Kai kurie dar susigalvoja ir kokius nors [[10000]] žingsnių kasdien nueiti ar dar kažkokių kitų panašių iššūkių. Proto tame nerasta, bet gal užtat [[sveikata|sveikatai]] kažkaip sveika.
 


[[Category:Reiškiniai]]
[[Category:Reiškiniai]]
429

pakeitimai

Naršymo meniu