Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Kraujo skalikų gauja: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
196 pridėti baitai ,  14:57, 11 spalio 2022
S
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: '''Kraujo skalikų gauja''', arba '''Kraujašunių šaika''' (angl. The Bloodhound Gang) buvo roko ir repo grupė, kurioje žmogelis Džimis Popas Ali (Jimmy Pop Ali) ir, kartais, jo draugeliai, dainuodavo apie papus, seksą, bobas ir panašiai. Gyvavo nuo 1988-tų iki 2015-tų. Vieni jų žinomiausių dainų yra „[https://youtu.be/xat1GVnl8-k The Bad Touch]“ ir „[https://youtu.be/If9fC9aJd-U The Ballad of Chasey Lain]“. Kategorija:grupuotės Kategori...)
 
S
1 eilutė: 1 eilutė:
'''Kraujo skalikų gauja''', arba '''Kraujašunių šaika''' (angl. The Bloodhound Gang) buvo roko ir repo grupė, kurioje žmogelis Džimis Popas Ali (Jimmy Pop Ali) ir, kartais, jo draugeliai, dainuodavo apie papus, seksą, bobas ir panašiai. Gyvavo nuo [[1988]]-tų iki [[2015]]-tų. Vieni jų žinomiausių dainų yra „[https://youtu.be/xat1GVnl8-k The Bad Touch]“ ir „[https://youtu.be/If9fC9aJd-U The Ballad of Chasey Lain]“.
'''Kraujo skalikų gauja''', arba '''Kraujašunių šaika''' (angl. ''Bloodhound Gang'') tokia roko ir repo grupė, kurioje žmogelis Džimis Popas Ali (Jimmy Pop Ali) ir, kartais, jo draugeliai, dainuoja apie [[Papai|papus]], [[Seksas lietuviškai|seksą]], [[Bobos|bobas]] ir panašiai. Gyvuoja nuo [[1988]]-tųjų. Vieni jų žinomiausių dainų yra „[https://youtu.be/xat1GVnl8-k The Bad Touch]“ ir „[https://youtu.be/If9fC9aJd-U The Ballad of Chasey Lain]“.
 
== Diskografija ==
 
* Use Your Fingers ([[1995]])
* One Fierce Beer Coaster ([[1998]])
* Hooray for Boobies ([[2000]])
* Hefty Fine ([[2005]])
* Hard-Off ([[2015]])


[[Kategorija:grupuotės]]
[[Kategorija:grupuotės]]
[[Kategorija:Muzikantai]]
[[Kategorija:Muzikantai]]
[[Kategorija:Muzika]]
[[Kategorija:Muzika]]
308

pakeitimai

Naršymo meniu