Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Paleckio palaikymo mitingas 2021: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: '''Algirdo Paleckio palaikymo mitingas''' įvyko 2021 metų spalio 28 dieną, kai susirinko kelios dešimtys žmonių Lukiškių aikštėje. Tiesa...)
 
5 eilutė: 5 eilutė:
Štai čia dėl to apeliacinio teismo ir susirinko būrys [[vatnikai|vatnikų]], kuriems Lietuva pasirodė kaip blogis kažkoks.
Štai čia dėl to apeliacinio teismo ir susirinko būrys [[vatnikai|vatnikų]], kuriems Lietuva pasirodė kaip blogis kažkoks.


Tarp žymių asmenų, kurie atėjo Algirdo Paleckio palaikyti - [[Vaidas Lekstutis]], [[Kazimieras Juraitis]] ir [[Jurijus Subotinas]]<ref>https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1530497/teismui-atvertus-paleckio-snipinejimo-byla-lukiskiu-aiksteje-surengtas-teisiamojo-palaikymo-mitingas</ref>.
Tarp žymių asmenų, kurie atėjo Algirdo Paleckio palaikyti - [[Vaidas Lekstutis]], [[Kazimieras Juraitis]] ir [[Jurijus Subotinas]], kovotojas už teisybę [[Vilmantinas]], nuotraukose matėsi ir didžiai gerbiamas profesorius [[Eduardas Vaitkus]]<ref>https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1530497/teismui-atvertus-paleckio-snipinejimo-byla-lukiskiu-aiksteje-surengtas-teisiamojo-palaikymo-mitingas</ref>.




3 718

pakeitimų

Naršymo meniu