Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Šūdpaukščiai: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
160 pridėta baitų ,  20:48, 23 spalio 2018
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: '''Šūdpaukščiai''' yra, anot žymaus evoliucijos žinovo Darvino, labai gerai prie dabartinių gyvenimo sąlygų prisitaikę gyviai. Tas pats a.a. Darvinas teigė, kad apart vis...)
 
 
1 eilutė: 1 eilutė:
'''Šūdpaukščiai''' yra, anot žymaus evoliucijos žinovo Darvino, labai gerai prie dabartinių gyvenimo sąlygų prisitaikę gyviai. Tas pats a.a. Darvinas teigė, kad apart visų gyvūnų rūšių egzistuoja atskira itin gerai prisitaikyti gebanti gyvių rūšis, kurios pavadinimai prasideda šaknimi '''šūd-.'''
'''Šūdpaukščiai''' yra, anot žymaus evoliucijos žinovo [[Darvinas|Darvino]], labai gerai prie dabartinių gyvenimo sąlygų prisitaikę gyviai. Tas pats a.a. Darvinas teigė, kad apart visų gyvūnų rūšių egzistuoja atskira itin gerai prisitaikyti gebanti gyvių rūšis, kurios pavadinimai prasideda šaknimi '''šūd-.'''


Taigi, minėtą šūdgyvių grupę sudaro:
Taigi, minėtą [[šūdgyviai|šūdgyvių]] grupę sudaro:


* Šūdpaukščiai
* Šūdpaukščiai
* Šūdmusės
* [[Šūdmusės]]
* Šūdgrybiai
* [[Šūdgrybiai]]
* Šūdžmogiai
* [[Šūdžmogiai]]


Kalbama, kad dinozaurai išnyko būtent dėl to, kad pradėjo rastis pirmieji šūdgyviai, kurie pastaruosius išpjovė be gailesčio. Tyranosaurus Rex lyginant su šūdžmogiu yra tik pliušinis meškiukas.
Kalbama, kad [[dinozaurai]] išnyko būtent dėl to, kad pradėjo rastis pirmieji šūdgyviai, kurie pastaruosius išpjovė be gailesčio. Tyranosaurus Rex lyginant su [[šūdžmogis|šūdžmogiu]] yra tik pliušinis meškiukas.
 
Bendrai tai geriausias šūdpaukščių pavyzdys - tai [[balandžiai]].
 
 
[[Category:Zoologija]]
2 555

pakeitimai

Naršymo meniu