Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Žydrūnas Plytnikas: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
452 pridėti baitai ,  22:00, 3 birželio 2013
nėra keitimo aprašymo
4 eilutė: 4 eilutė:
[[Žydrūnas Plytnikas]] - anoks labiau į kamikadzę neigi į valdinyką panašus asmuo, drįsęs pripilti deguto į skanią viešųjų pirkimų grietinėlę, o tai padarė kieno tai valia tapęs Viešųjų pirkimų tarnybos galva.
[[Žydrūnas Plytnikas]] - anoks labiau į kamikadzę neigi į valdinyką panašus asmuo, drįsęs pripilti deguto į skanią viešųjų pirkimų grietinėlę, o tai padarė kieno tai valia tapęs Viešųjų pirkimų tarnybos galva.


Vosgi atsisėdęs ton kėdėn jisai kažkokiem ten pareigūnam pridavė visą eilę politikierių, kurie, anot jo, jam drįso padaryti spaudimą. Taigi ir kilo detektyvas - kamgi jisai išdavė juos ir kas anys tokie? [[Generalinė prokuratūra]] išsyk pradėjo dievagotis, kad nieko nežino, [[STT]] irgi sako taip pat. Visi tik spėlioti pradėjo - kas kur kada? bet įdomiausia gi kad labiausiai smalsūs it kaimo bobutės patapo garsūs antikorupcionieriai [[Bronius Bradauskas]] ir [[Kęstas Komskis]]. Pastarasis netgi įvardino Plitnyko prievartautoją - anot jo jisai yra [[Dainius Kreivys]].<ref>http://www.diena.lt/naujienos/lietuva/z-plytniko-mistiniu-skundu-virazais-susidomejo-seimo-nariai-331816</ref><ref>http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/zplytniko-elgesi-lemia-baime.d?id=41884965</ref>
Vosgi atsisėdęs ton kėdėn jisai kažkokiem ten pareigūnam pridavė visą eilę politikierių, kurie, anot jo, jam drįso padaryti spaudimą. Taigi ir kilo detektyvas (dar vadinamas [[Kreivio-Plytniko detektyvas|Kreivio-Plitniko detektyvu]]) - kamgi jisai išdavė juos ir kas anys tokie? [[Generalinė prokuratūra]] išsyk pradėjo dievagotis, kad nieko nežino, [[STT]] irgi sako taip pat. Visi tik spėlioti pradėjo - kas kur kada? bet įdomiausia gi kad labiausiai smalsūs it kaimo bobutės patapo garsūs antikorupcionieriai [[Bronius Bradauskas]] ir [[Kęstas Komskis]]. Pastarasis netgi įvardino Plitnyko prievartautoją - anot jo jisai yra [[Dainius Kreivys]].<ref>http://www.diena.lt/naujienos/lietuva/z-plytniko-mistiniu-skundu-virazais-susidomejo-seimo-nariai-331816</ref><ref>http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/zplytniko-elgesi-lemia-baime.d?id=41884965</ref>
 
Gi pats Plytnikas [[pyst]] ir užukliuvo [[VTEK]] - mat jis grubiai ėmė smaugti generalinį urėdą, kad tas už daugybę melejonų kažkokią navatną gaisrų aptikimo sistemą sustatė, tik kad neveikiančią, o paaiškėjo kad kartu bylinėjasi su tojo urėdo dukrele, katrą išmetė lauk iš darbo, o kad ji neišlėktų neva eilinį kartą biskį nėščia pasidarė.




Naršymo meniu