Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Pipediškiausios lietuviškos dainos: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
S
nėra keitimo aprašymo
S
14 eilutė: 14 eilutė:
== 17 vieta MILEDI ==
== 17 vieta MILEDI ==
{{Youtube|OuYLj57CajM|Miledi}}
{{Youtube|OuYLj57CajM|Miledi}}
Klasikinio lietuviško 10 dešimtmečio new age popso stiliaus gabalas „Ilgesys“. Labai graži ir itin seksuali, žaviai besišypsanti ir mirksiukus siunčianti klavišininkė. Tai ilgesingi laukinio kapitalizmo ir reketininkų klestėjimo laikai, kai Vilniaus Akropolis buvo Gariūnai, o Palanga – Egiptas. Tai laikai kai kompiuterį ir mobilų telefoną turėjo 1 Lietuvos gyventojas iš 100000. Tai vasaros su praskiesto vandeniu iš šulinio Royal spirito buteliu ir be proto pigiai kainuojančiomis Dunhill cigaretėmis. Tai A. Zakarausko „Šou bulvaras“ ir diskoteka su muštynėmis ir iki paryčių Perkūno alėjoje.  
Klasikinio lietuviško 10 dešimtmečio new age popso stiliaus gabalas „Ilgesys“. Labai graži ir itin seksuali, žaviai besišypsanti ir mirksiukus siunčianti klavišininkė. Tai ilgesingi laukinio kapitalizmo ir reketininkų klestėjimo laikai, kai Vilniaus [[Akropolis]] buvo [[Gariūnai]], o Palanga – Egiptas. Tai laikai kai kompiuterį ir mobilų telefoną turėjo 1 Lietuvos gyventojas iš 100000. Tai vasaros su praskiesto vandeniu iš šulinio [[Royal]] spirito buteliu ir be proto pigiai kainuojančiomis [[Dunhill]] cigaretėmis. Tai [[Artūras Zakarauskas|A. Zakarausko]] „Šou bulvaras“ ir diskoteka su muštynėmis ir iki paryčių Perkūno alėjoje.  


<div style="clear: both;"></div>
<div style="clear: both;"></div>
20 eilutė: 20 eilutė:
== 16 vieta P.K.I.K.T ==
== 16 vieta P.K.I.K.T ==
{{Youtube|SI76UOmFZO0|Daktaras Vaclovas Mėsa}}
{{Youtube|SI76UOmFZO0|Daktaras Vaclovas Mėsa}}
„Dr. Vaclovas Mėsa“ – dainuoja lietuvaitė mergina. Lengvai klausomas, romantiškai vakarienei dviese tinkamas jaunuolių iš garažų gabaliukas primenantis lietuvių liaudies dainų ir užstrigusios patefono plokštelės su geriausiomis 1977 m. Jugoslavijos estrados dainomis mišinį. Atkreipkite dėmesį į aiškiai suprantamus dainos žodžius ir tembrą – kalbainių siaubui taip šnekamoji lietuvių kalba Lietuvos moterų lūpomis skambės po 50 metų.
„Dr. Vaclovas Mėsa“ – dainuoja lietuvaitė mergina. Lengvai klausomas, romantiškai vakarienei dviese tinkamas jaunuolių iš garažų gabaliukas primenantis lietuvių liaudies dainų ir užstrigusios patefono plokštelės su geriausiomis 1977 m. [[Jugoslavija|Jugoslavijos]] estrados dainomis mišinį. Atkreipkite dėmesį į aiškiai suprantamus dainos žodžius ir tembrą – kalbainių siaubui taip šnekamoji lietuvių kalba Lietuvos moterų lūpomis skambės po 50 metų.


<div style="clear: both;"></div>
<div style="clear: both;"></div>

Naršymo meniu