Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


SSRS: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
283 pridėti baitai ,  14:52, 6 spalio 2012
nėra keitimo aprašymo
1 eilutė: 1 eilutė:
'''SSRS''' - sovietinė imperija, kur valdė [[komunistai]]. Tai čia ir kalbėt apie ją nėra ką, iš to pragaro ištrūkus. Nors yra, žinoma, tokių, kas su nostalgija prisimena.
'''SSRS''' arba '''Tarybų Socialistinių Respublikų Sąjunga''', kitaip dar '''TSRS''' - anokia buvo sovietinė imperija, kur valdė [[komunistai]]. Tai čia ir kalbėt apie ją nėra ką, iš to pragaro ištrūkus. Nors yra, žinoma, tokių, kas su nostalgija prisimena.


Dar CCCP kartais po šiai dienai vadinama TSRS - tarybų (o ne sovietų) socialistinių respublikų sąjunga. Čia tegu [[kalbainiai]] aiškinasi kas kur prie ko - ar turi būti pagal lietuvių kalbos taisykles ar pagal [[Amerikos balsas|Amerikos balsą]]. Bet tada jaugį ir poną [[Landsbergis|Landzbergį]] įvardinkime Aukščiausiojo sovieto pirminyku ir ne kaip kitaip.
Dar CCCP kartais po šiai dienai vadinama TSRS - tarybų (o ne sovietų) socialistinių respublikų sąjunga, nes juk [[tarybiniai laikai]] buvo, o ne [[sovietmetis]], tą kiekvienas žino, o tik dabar [[propaganda|propagandos]] skleidėjai nori viską paneigt, kad ir gerų dalykų būta tais laikais. Čia tegu [[kalbainiai]] aiškinasi kas kur prie ko - ar turi būti pagal lietuvių kalbos taisykles ar pagal [[Amerikos balsas|Amerikos balsą]]. Bet tada jaugį ir poną [[Landsbergis|Landzbergį]] įvardinkime Aukščiausiojo sovieto pirminyku ir ne kaip kitaip.
   
   
== [[Labas, Lietuva!]] apie Sovietų Sąjungą ==
== [[Labas, Lietuva!]] apie Sovietų Sąjungą ==
12 859

pakeitimai

Naršymo meniu