Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Ar galima šikti pro burną?: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
995 pridėti baitai ,  23:02, 15 rugpjūčio 2012
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: '''Ar galima šikti pro burną''' - Pilnai inmanoma jeigu kaip nors sugebėsite nukreipti šūdų judėjimo kryptį į priešingą pusę.Galite instatyt sau į [[Užpaka...)
 
1 eilutė: 1 eilutė:
'''Ar galima šikti pro burną''' - Pilnai inmanoma jeigu kaip nors sugebėsite nukreipti [[Šūdai|šūdų]] judėjimo kryptį į priešingą pusę.Galite instatyt sau į [[Užpakalis|pasturgalį]] kokį nors oro kompresorių ir paleisti jį pilnu galingumu,gal pavyks tada.Geriausia jei šitą procedūra stebės kvalifikuoti [[gydytojai]] [[psichiatrai]].
'''Ar galima šikti pro burną?''' - pilnai inmanoma jeigu kaip nors sugebėsite nukreipti [[Šūdai|šūdų]] judėjimo kryptį į priešingą pusę. Galite instatyt sau į [[Užpakalis|pasturgalį]] kokį nors oro kompresorių ir paleisti jį pilnu galingumu, gal pavyks tada. Geriausia jei šitą procedūrą stebės kvalifikuoti [[gydytojai]] [[psichiatrai]].


Visgi Pipedija moksliškai turi čia papildyti šitą reikalą patarimu geriau to nedaryti. Nes baigtis bus letalinė ir paskui visokie [[žurnalizdai]] rašys apie jus [[Rumunijos naujienos|Rumunijos naujienas]].


Vienok dar čia pridėsim, kad būna, kai žmonės per burną šika natūraliai. Tai būna susiję su visišku žarnyno blokavimu, atsirandančiu dėl sunkių žarnyno pažeidimų. Pažeidimų priežastys gali būti įvairios - ir infekcinės, ir su apsinuodijimais susijusios, ir dar kokios nors. Viskas veikia labai paprastai: jūs suvalgote maistą, skrandis nugabena jį į žarnyną, ten maistas apsivirškina, bet kadangi neišsikakoja, tai grįžta atgal į skrandį. O tada jį ir išvemiate.


Tuo atveju, jei pastebėsite, kad vemiate kažkuo panašiu į išmatas, turėkite omeny, kad gyventi jums liko labai nedaug. Vienintelis šansas - skubiai kreiptis į gydytojus, kurie gal ir padės. Be gydytojų įsikišimo išgyventi šansų neturite.




[[Category:Klausimai]]
[[Category:Klausimai]]
[[Category:Medicina]]
12 859

pakeitimai

Naršymo meniu