Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Dibilų deklaracija: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
14 pridėta baitų ,  14:38, 13 vasario 2012
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: '''Dibilų deklaracija''' - tai garsus iššūkis, kurį paskelbė įžymi socialinių tinklų veikėja Lijana Esmi, kai galutinai ją užveikė visokie ...)
 
 
9 eilutė: 9 eilutė:


=== Šiuolaikinis dibilų deklaracijos tekstas ===
=== Šiuolaikinis dibilų deklaracijos tekstas ===
: Visų tinklų ir tikėjimų dibilai, vienykimės! Užtenka kęsti protukų priespaudą, skaityti jų paniekinančius žodžius ir atsiliepimus. Visus, kurių sielos nėra galutinai užgožtos proto, kas jaučiasi dvasiškai laisvu ir truputį kitokiu, nei kiti, visus, kas moka atsiprašyti ir padėkoti, kas turi savo, o ne daugumos primestą nuomonę ir nesiekia būti Brauno judėjimo dalele, visus, kas nori būti savimi ir pabusti iš sapno, visus jus kviečiame į "dibilų caoliciją"! Visi kartu - mes jėga! No pasaran!
: Visų tinklų ir tikėjimų dibilai, vienykimės! Užtenka kęsti protukų priespaudą, skaityti jų paniekinančius žodžius ir atsiliepimus. Visus, kurių sielos nėra galutinai užgožtos proto, kas jaučiasi dvasiškai laisvu ir truputį kitokiu, nei kiti, visus, kas moka atsiprašyti ir padėkoti, kas turi savo, o ne daugumos primestą nuomonę ir nesiekia būti Brauno judėjimo dalele, visus, kas nori būti savimi ir [[Pabudimas|pabusti iš sapno]], visus jus kviečiame į "dibilų caoliciją"! Visi kartu - mes jėga! No pasaran!


=== Originalus dibilų deklaracijos tekstas ===
=== Originalus dibilų deklaracijos tekstas ===

Naršymo meniu