Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Cepelinai: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
1 618 baitų pašalinta ,  17:36, 20 rugpjūčio 2011
S (Atmestas XboZon (Aptarimas) pakeitimas; sugrąžinta naudotojo 69.73.142.232 versija)
11 eilutė: 11 eilutė:
Shoot, who would have tohught that it was that easy?
Shoot, who would have tohught that it was that easy?


== Sąmokslas prieš cepelinus ir vaistai nuo jo ==
iUKf3j  <a href="http://wgmyvpyqhwou.com/">wgmyvpyqhwou</a>
 
Ir dar toks [[Lietrytis]] karts nuo karto praveda šmeižto ir difamacijos kampaniją prieš lietuvišką tautinį paveldą.
 
Vienos tokios objektas buvo būtent lietuviški [[cepelinai]]. Buvo platinami [[Vincentas Sakas|Vincento Sako]] gandai, kad jie nėra autentiški, kad juos išrado [[Josifas Stalinas|Stalinas]] lietuviams į kolūkius privilioti, kad valgyti juos nesveika ir netgi reikalaujama išvis uždrausti lietuviams juos valgyti ir pakeisti [[pica|picomis]], [[Kebabai|kebabais]], gal net [[žmogkebabiais]] beigi [[hamburgeris|hamburgeriais]]!
 
Tame juodame ir gėdingame reikale atsižymėjo [[egzpertas]]-plagiatorius [[Vincentas Sakas]] ir jo vadovaujama cepelinų nekentėjų šutvė: [[Monika Bončkutė]], [[Kristina Sabaliauskaitė]] ir žymus hamburgerių ėdikas [[Andrius Užkalnis]]!
 
Mūsų [[Prezidentė]] turėtu baigti užsiimti niekais ir pagaliau susirūpinti mūsų nacionalinio pasididžiavimo - [[cepelinai|Cepelinų]] žlugdoma reputacija.  
 
Ir pavesti apvalytam nuo [[Žydrųjų albinų klanas|žydrųjų albinų]] Valstybės saugumo departamentui išsiaiškinti, ar tame, kad sostinėje neįmanoma gauti tikrų cepelinų, o vietoje jų pakišinėjami kažkokie bridnūs nevalgomi [[kleckai]] nėra kokio priešų sąmokslo ir diversijos?
 
O iki tol cepelinų lietuviai gali paragauti tik kažkieno namuose. Užsieniečiai jų paragauti išvis negali, nebent įsitrintu pas ką į namus.
 
Beje, jei kam nepasisekė gyvenime ir anas vedė kokią [[feminizdę]], nemokančią gaminti, tai būdas išsaugoti lietuviškumą ir  išmokti gaminti tikrus lietuviškus cepelinus visgi yra:


== Dar žr. ==
== Dar žr. ==
Anoniminis naudotojas

Naršymo meniu