Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Tomas Lekavicius: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
Dydis nepakito ,  22:00, 29 balandžio 2011
nėra keitimo aprašymo
6 eilutė: 6 eilutė:


'''Tomas''' ''José'' Kipanga Dương Adil Bambalys Zhan '''Lekavičius''' (Dar kelete šalių žinomas kaip: '''Varlius''', Sodas, Šuo, Festas) yra lietuvių, '''portugalų''', afrikiečių, turkų, vietnamiečių, kazachstaniečių šeimos 17 sūnus.
'''Tomas''' ''José'' Kipanga Dương Adil Bambalys Zhan '''Lekavičius''' (Dar kelete šalių žinomas kaip: '''Varlius''', Sodas, Šuo, Festas) yra lietuvių, '''portugalų''', afrikiečių, turkų, vietnamiečių, kazachstaniečių šeimos 17 sūnus.
Tomo tėvai tuo metu gyvenę Vietname emigravo į Lietuvą išgirdę apie galimybes rasti darbą Lietuvoje. 16 Tomo brolių dabar gyvena Vietname. Tomo mama šiuo metu yra "Omnithel" direktorė, o jo tėvas yra statybų kompanijos "Skirnuva" darbininkas pakeliantis daug vynelio. Tomui būnant vos 2 metų tėvai pastebėjo jo didelį susidomėjimą hardbass muzika, tėvam supratus, kuo jų sūnus nori būti užaugęs leido jį į mokymo įstaigas daug anksčiau. Tomas pradėjo savo socialinį ugdymą Šiaulių lopšelyje-darželyje "Žibutė" ten jis buvo iki 9 metų. Po lopšelio darželio Tomas pradėjo lankyti Šiaulių "Zoknių" pagrindinę mokyklą. Ten jis mokėsi nuo 1 iki 10 klasės. Mokantis Tomo mokytojai pastebėjo jo susidomėjimą [[Hardbass muzika]], todėl per šokių pamokas jis mokindavosi tecktonik, shuffle šokių stilių. Sėkmingai pabaigęs pagrindinę mokyklą Tomas nuspręndė pradėti mokytis Šiaulių profesinio rengimo centre, studijuodamas '''duonkepio-suvirintojo''' profesiją. Tomui sėkmingai baigus studijas jis pradėjo ieškoti darbo. Pirmasis Tomo darbas buvo parduotuvėje Cento, tačiau jį greitai iš ten išmetė, dėl to, kad jam vis išeinant "parūkyt" [[Fest]] (Rusiškai - ''фесм'') cigarečių, parduotuvę kažkas apiplėšdavo. Parduotuvę apiplėšė dvylika kartų per 4 dienas, tačiau jis ir pats buvo pastebėtas vogiantis [[Cento]] šokoladus. Nuo '''2009m.''' tabako gaminių "kompanija" '''фесм''' oficialiai remia Tomą, '''Tomas yra oficialus Fest (фесм) atstovas Lietuvoje''', jis reklamuoja фесм cigaretes.
Tomo tėvai tuo metu gyvenę Vietname emigravo į Lietuvą išgirdę apie galimybes rasti darbą Lietuvoje. 16 Tomo brolių dabar gyvena Vietname. Tomo mama šiuo metu yra "Omnithel" direktorė, o jo tėvas yra statybų kompanijos "Skirnuva" darbininkas pakeliantis daug vynelio. Tomui būnant vos 2 metų tėvai pastebėjo jo didelį susidomėjimą hardbass muzika, tėvam supratus, kuo jų sūnus nori būti užaugęs leido jį į mokymo įstaigas daug anksčiau. Tomas pradėjo savo socialinį ugdymą Šiaulių lopšelyje-darželyje "Žibutė" ten jis buvo iki 9 metų. Po lopšelio darželio Tomas pradėjo lankyti Šiaulių "Zoknių" pagrindinę mokyklą. Ten jis mokėsi nuo 1 iki 10 klasės. Mokantis Tomo mokytojai pastebėjo jo susidomėjimą [[Hardbass muzika]], todėl per šokių pamokas jis mokindavosi tecktonik, shuffle šokių stilių. Sėkmingai pabaigęs pagrindinę mokyklą Tomas nuspręndė pradėti mokytis Šiaulių profesinio rengimo centre, studijuodamas '''duonkepio-suvirintojo''' profesiją. Tomui sėkmingai baigus studijas jis pradėjo ieškoti darbo. Pirmasis Tomo darbas buvo parduotuvėje Cento, tačiau jį greitai iš ten išmetė, dėl to, kad jam vis išeinant "parūkyt" [[Fest]] (Rusiškai - ''фест'') cigarečių, parduotuvę kažkas apiplėšdavo. Parduotuvę apiplėšė dvylika kartų per 4 dienas, tačiau jis ir pats buvo pastebėtas vogiantis [[Cento]] šokoladus. Nuo '''2009m.''' tabako gaminių "kompanija" '''фест''' oficialiai remia Tomą, '''Tomas yra oficialus Fest (фест) atstovas Lietuvoje''', jis reklamuoja фест cigaretes.


== Tragiška 1964-ųjų traukinio avarija ==
== Tragiška 1964-ųjų traukinio avarija ==
137

pakeitimai

Naršymo meniu