Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Aptarimas:Edita Šerelienė: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
994 pridėti baitai ,  20:46, 14 balandžio 2010
nėra keitimo aprašymo
11 eilutė: 11 eilutė:


Aš ne Jūsų kirpimo.Labai jau kvaila rašinėti tokio pobūdžio raštelus.Dar blogiau pažeidinėti autorines teises, kalbu apie vogtą nuotrauką.
Aš ne Jūsų kirpimo.Labai jau kvaila rašinėti tokio pobūdžio raštelus.Dar blogiau pažeidinėti autorines teises, kalbu apie vogtą nuotrauką.
Mielas Anonime, kadangi tamsta nesuprantate teisinės sistemos, tai padarysiu jums tą darbą už jus, taip kad dabar galite jau jaustis man skolingu ar skolinga:
: http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=364672&p_query=&p_tr2=
: LIETUVOS RESPUBLIKOS AUTORIŲ TEISIŲ IR GRETUTINIŲ TEISIŲ ĮSTATYMAS
: 25 straipsnis. Kūrinio panaudojimas karikatūrai ar parodijai
: Leidžiama be autoriaus ar kito autorių teisių subjekto leidimo ir be autorinio atlyginimo panaudoti kūrinį karikatūrai ar parodijai.
Taip kad atsipalaiduokite su tomis autorinėmis teisėmis. Visa Pipedija yra parodija, jau nekalbant apie karikatūras straipsniuose. Nežinau, kas esate, bet jei tamsta susijęs su Edita Šereliene, tai perduokit jai, kad jos intensyvūs bandymai išsireklamuoti nelieka be atgarsio, ji po truputį populiarėja ir populiarėja, gal ir į TV šou ar laikraštį kokį paklius, taip besistengdama. --[[Naudotojas:Fandorina|Fandorina]] 17:46, 2010 balandžio 14 (UTC)
12 859

pakeitimai

Naršymo meniu