Sperma: Skirtumas tarp puslapio versijų

534 pridėti baitai ,  01:32, 26 kovo 2010
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: Sperma-Tai kai iš vyro pimpalo išbėga toks skystis ir moteris jį laižo. Tai reiškia tavo tėveliai taip darė. :) Sperma tai labai skanus dalykas, kaip karštas šokoladas. Š...)
 
1 eilutė: 1 eilutė:
Sperma-Tai kai vyro pimpalo išbėga toks skystis ir moteris jį laižo. Tai reiškia tavo tėveliai taip darė. :) Sperma tai labai skanus dalykas, kaip karštas šokoladas. Šokoladas labai skanus, o sperma skaniau už karštą šokoladą.
'''Sperma''' - visai jau kaip koks terminas [[medicina|medicinos]], tai gal tik medikai jį ir nagrinėja. Vienok šiame kontekste reikia pasakyti, kad ir išvadas reikia pasidaryti aiškias: seksas - tai medicinos aktas, o kai jįjį atlieka nekvalifikuotas medicininio išsilavinimo neturintis personalas, tai šitai net ne [[liaudies medicina]], o neretai - išvis kažkokia [[savigyda]].
 
Taip jau kad kai apie tai samprotaut ima neišsilavinę žmonės, tai čia dar betrūksta to, kad ir kokie [[mažamečiai]] savo nosį kišt pradėtų, tai ką begalvot, jei tokios nesąmonės prasidės, jei kiekvienas tuo galės užsiimti? Štai tąjam dalykui, idantinai niekas nieko nesužinotų, ir yra sukurta [[nepilnamečių apsauga nuo informacijos]]!
 
[[Category:Medicina]]
3 718

pakeitimų