Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Pedofilijos skandalo versijos: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
50 eilutė: 50 eilutė:


=== Drąsius Kedys nesusijęs ===
=== Drąsius Kedys nesusijęs ===
Paskutinė gi versija yra tokia, kad [[Drąsius Kedys]] išvis nesusijęs su žudynėmis - jis veikė, kaip veikęs, teisiškai, o žudikai - veikė, kaip žudikai, pagal vieną iš versijų, pagal kurią Drąsius Kedys pakišamas. Tiek, kad Drąsius Kedys, sužinojęs, kad jo ieško [[policija]] ir jisai kaltinamas nebūtais dalykais, tiesiog ėmė ir pasislėpė - ką ir daugelis tokioje situacijoje padarytų...
Paskutinė gi versija yra tokia, kad [[Drąsius Kedys]] išvis nesusijęs su žudynėmis - jis tiesiog bandė kovoti teisiniais būdais. Tačiau į reikalą įsivėlė kažkuo susiję žudikai, kurie tiesiog pabandė pasinaudoti Drąsiaus veiksmais, kaip priedanga, jį pakišdami. Taikinys buvo [[Jonas Furmanavičius]], o žinomoje vietoje buvusi [[Violeta Naruševičienė]] tiesiog tapo patogiu taikiniu, tam kad nukreipti [[teisėsauga|teisėsaugą]] neteisinga linkme, mat ir [[Andrius Ūsas]], ir ypač [[Laima Stankūnaitė]] buvo žymiai sunkiau susekami. Tačiau vos nušovus teisėją [[Jonas Furmanavičius|Joną Furmanavičių]], apie tai buvo paskelbta per žiniasklaidą, tad išsyk šitai sužinojo ir [[Drąsius Kedys]], kuris suprato, kad visi įtars jį. Todėl ir nutarė pasislėpti. Vienas iš pastarosios versijos variantų - kad ir patį [[Drąsius Kedys|Drąsių Kedį]] galėjo sučiupti tie patys žudikai - tyčia tam, kad visiškai supainiotų šios istorijos galus.
 
 
 
== Reziumuojant ==
Taigi, kaip matome, versijų tiek, kad net ir [[Velnias]] koją išsisuktų. Taip kad čia jau patys galite dėlioti faktus, aiškintis ir spręsti, kas ir kaip.




[[Category:Bylos]]
[[Category:Bylos]]
12 859

pakeitimai

Naršymo meniu