Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Dobilas Kirvelis: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
4 pridėti baitai ,  07:28, 19 balandžio 2011
S
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: {{Abejotinas}} '''Dobilas Kirvelis''' - anoksai didis Lietuvos mokslinykas nuo Užpalių kaimo, sakosi biofizikas, beigi visuomenės ir politinis veikėjas. Didis akt...)
 
S
1 eilutė: 1 eilutė:
{{Abejotinas}}
{{Abejotinas}}
'''Dobilas Kirvelis''' - anoksai didis Lietuvos  mokslinykas nuo [[Užpaliai|Užpalių]] kaimo, sakosi biofizikas, beigi visuomenės ir politinis veikėjas. Didis aktyvus [[socdemas]] savo laiku. Studentai ir bendradarbiai jį mylėjo ir vis apgailestaudavo, kad gimimo liudijimus išrašanti kontora padarė vieną, bet didelę gramatinę klaidą įkeverzodami jojo vardą į oficialius dokumentus. Ne vienam studentui, kalbama, jisai padėdavo apsispręsti, ar verta toliau studijuoti įdomiąją biofiziką, ar sukti kur kitur. Taip jis išgelbėjo šią patrauklią ir perspektyvią mokslo šaką nuo visokių ten <s>dobilų</s>[[dibilai|dibilų]]. Daugeliui užsispyrėlių mokslinė diskusija apie tai, kurią valandą ir minutę buvo išrasta [[DNR]] ir kokią tai turėjo reikšmę agrokultūrai, persikeldavo į atitinkamas komisijas.
'''Dobilas Kirvelis''' - anoksai didis Lietuvos  mokslinykas nuo [[Užpaliai|Užpalių]] kaimo, sakosi biofizikas, beigi visuomenės ir politinis veikėjas. Didis aktyvus [[socdemas]] savo laiku. Studentai ir bendradarbiai jį mylėjo ir vis apgailestaudavo, kad gimimo liudijimus išrašanti kontora padarė vieną, bet didelę gramatinę klaidą įkeverzodami jojo vardą į oficialius dokumentus. Ne vienam studentui, kalbama, jisai padėdavo apsispręsti, ar verta toliau studijuoti įdomiąją biofiziką, ar sukti kur kitur. Taip jis išgelbėjo šią patrauklią ir perspektyvią mokslo šaką nuo visokių ten <s>dobilų</s>[[dibilai|dibilų]]. Daugeliui užsispyrėlių mokslinė diskusija apie tai, kurią valandą ir minutę buvo išrasta [[DNR]] ir kokią tai turėjo reikšmę agrokultūrai, persikeldavo į [[atatinkamas]] komisijas.


==[[Pedivikija]] apie Dobilą Kirvelį==
==[[Pedivikija]] apie Dobilą Kirvelį==

Naršymo meniu