Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Brodvėjus: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
291 pridėtas baitas ,  20:31, 23 sausio 2023
nėra keitimo aprašymo
18 eilutė: 18 eilutė:


== Dar žr. ==
== Dar žr. ==
Visiški [[kaimiečiai]] bei šiaip [[atsilupėliai]] būna, kad ima painioti Brodvėjų su [[Brodas|Brodu]]. Tai čia turim pasakyti, kad Brodas su Brodvėjumi nieko bendro neturi ir painioti jų nederėtų.
Visiški [[kaimiečiai]] bei šiaip [[atsilupėliai]] būna, kad ima painioti Brodvėjų su [[Brodas|Brodu]]. Tai čia turim pasakyti, kad Brodas su Brodvėjumi nieko bendro neturi ir painioti jų nederėtų. Bet kartu verta žinoti, kad atsilupėlius ir kaimiečius pagal Brodo ir Brodvėjaus painiojimą visada galima lengvai ir patogiai atpažinti. Panašiai, kaip juos galima atpažinti ir pagal nesupratimą, kas yra [[broma]], o kas yra [[bromas]].


Puikiai nuo seno žinoma, kad visai per tą pačią vietą eina ir vietinio [[Bermudų trikampis|Bermudų trikampio]] šonas, taigi, pasigilinus, čia jau nekeista darosi, kad vis tas Brodvėjus sudega.
Puikiai nuo seno žinoma, kad visai per tą pačią vietą eina ir vietinio [[Bermudų trikampis|Bermudų trikampio]] šonas, taigi, pasigilinus, čia jau nekeista darosi, kad vis tas Brodvėjus sudega. Čia taip ir priklauso, nes tokia jau vieta.




[[Category:Įstaigos]]
[[Category:Įstaigos]]
382

pakeitimai

Naršymo meniu