Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Gatvių standartas: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
435 pridėti baitai ,  03:31, 12 gruodžio 2022
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: '''Gatvių standartas''' - koksai tai naujas standartas, kurį sugalvojo kažkas Vilniuje, matomai norėdami pagerinti miestiečių gyvenimą, taip kad per tą st...)
 
 
1 eilutė: 1 eilutė:
'''Gatvių standartas''' - koksai tai naujas [[standartas]], kurį sugalvojo kažkas [[Vilnius|Vilniuje]], matomai norėdami pagerinti miestiečių gyvenimą, taip kad per tą standartą dabar diegiamas koksai tai [[darnus judumas]] ar tai [[judrus durnumas]].
'''Gatvių standartas''' - koksai tai naujas [[standartas]], kurį sugalvojo kažkas [[Vilnius|Vilniuje]], matomai norėdami pagerinti miestiečių gyvenimą, taip kad per tą standartą dabar diegiamas koksai tai [[darnus judumas]] ar tai [[judrus durnumas]]. Tai visam šitam naujasis standartas suteikia naujų galimybių beigi savybių, iš kurių didžiausia - tai [[darnusis tvarumas]], o taipgi ir [[tvarusis darnumas]], su kuriais abiem [[Vilnius]] pakils į naujas kliedesines aukštumas.


Standarto esmė - tokie pokyčiai, kur miestą apimtų [[darna]], [[skaista]] ir [[dora]], taip kad visi tada būtų patenkinti ir dėkingi valdžiai.
Naujojo gatvių standarto esmė - tokie pokyčiai, kur miestą apimtų [[darna]], [[skaista]] ir [[dora]], taip kad visi tada būtų patenkinti ir dėkingi valdžiai. O netgi jei ir nebūtų dėkingi, tai visvien, kad viskas būtų padaryta kažkaip kitaip, nei visi įsivaizduoja, nes valdžia gi gudresnė ir už visus nuspręs, kaip kam gyventi.


Esminiai gatvių standarto principai:  
Esminiai gatvių standarto principai:  
947

pakeitimai

Naršymo meniu