Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Hesburger: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
399 pridėti baitai ,  13:54, 2 gegužės 2022
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: '''Hesburgeris''', arba '''Hesas''', esąs suomių kilmės burgerių restoranas, paplitęs keliuose šalyse, įskaitant Lietuvą. Restoranas konkuruoja su Makdonaldu, nors abu vienodai sukelia visiems trečio lygio diabetą. Įkūrtas 1980-tais, restoranėlis parduoda ir mėsainius, ir sūrainius, ir mėsainius su šonine, kolas, spraitus, fantas ir viso kito nesveiko šlamšto. Kategorija:Maistas)
 
1 eilutė: 1 eilutė:
'''Hesburgeris''', arba '''Hesas''', esąs [[Suomija|suomių]] kilmės burgerių restoranas, paplitęs keliuose šalyse, įskaitant [[Lietuva|Lietuvą]]. Restoranas konkuruoja su Makdonaldu, nors abu vienodai sukelia visiems trečio lygio diabetą. Įkūrtas 1980-tais, restoranėlis parduoda ir mėsainius, ir sūrainius, ir mėsainius su šonine, kolas, spraitus, fantas ir viso kito nesveiko šlamšto.
{{Abejotinas}}
'''Hesburgeris''', arba '''Hesas''' arba '''Hezas''', esąs [[Suomija|suomių]] kilmės burgerių restoranas, paplitęs keliuose šalyse, įskaitant [[Lietuva|Lietuvą]]. Restoranas konkuruoja su [[Makdonaldas|Makdonaldu]], nors abu vienodai sukelia visiems trečio lygio diabetą (arba atvirkščiai, pagydo). Įkūrtas [[1980]]-tais, restoranėlis parduoda ir mėsainius, ir sūrainius, ir mėsainius su šonine, kolas, spraitus, fantas ir viso kito nesveiko šlamšto.
 
Hesburgeris nepaprastai greitai nukonkuravo daugelio vietų [[McDonald's]] restoranus, nes Hezo hamburgeriuose daug [[majonkė|majonkės]], kurią taip mėgsta kiekvienas [[lietuvis]], nes čia visi žino - gali net mėsos nebūti ir sūrio, bile tik [[majonezas]] būtų tokiais kiekiais, kad per rankas varvėtų.
 


[[Kategorija:Maistas]]
[[Kategorija:Maistas]]
880

pakeitimų

Naršymo meniu