Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Lietuviai: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
2 018 pridėta baitų ,  20:35, 7 kovo 2016
46 eilutė: 46 eilutė:


Šešta, nei vienas lituanas nesvajoja būti palaidotas auksiniame karste.
Šešta, nei vienas lituanas nesvajoja būti palaidotas auksiniame karste.
Septinta, dovanos. Lituanai, paprastai, laukia lauktuvių, apie kurias svetimiems geriau net neužsiminti, o ne svetimų dovanų. Turint reikalų su lituanais geriau apsieiti iš vis be dovanų. Tūlas lituanas eidamas į svečius gali ir nesusiprasti pasiimti dovanų, o po to iš kokio turko mokytis kaip reikia išsisukti iš keblios padėties. Vis gi, pasekus panašiu pavyzdžiu, reiktų susirinkti ir kvitus, kuriuos galima pateikti prie išvykos į užsienį išlaidų, pareiškus, kad jos buvo reikalingos, jog nebūtų gėda prieš kitus. Vis gi, tikram lituanui turėtų būti gėda grįžti iš oro uosto su taksi, tad jis mieliau pėsčias pareis, nors ir tokios išlaidos savaime suprantamos kaip kelionės išlaidos. Tik nėra ko sėsti į taksi, kurioje vairuotojas negali išduoti kvito.
Visokios vingrybės su dovanomis, lituanui, tarsi, ženklas, kad kas norėtų daugiau dėmesio aptarti kokius nors klausimus smulkiau ir lituanams nelabai suprantamos. Lituanai leidęsi į tokias kalbas visai nenori parsisamdyti ir dirbti dviems ponams, o tiesiog geriau susipažinti, kad bendraujant vėliau būtų mažiau nesusipratimų. Lituaną labai stipriai galite įžeisti ir tiesiog išmušti iš vėžių, jei vietoj lauktuvių numesite kokį pinigą, neva jį nusipirkote. Santykiai gali būti sugadinti negrįžtamai. Tyliai įtūžęs lituanas gali nulėkęs į išvietę pinigus suplėšyti į smulkiausius gabaliukus ir nuleisti į kanalizaciją. Po to, visokiems ponams "tepėjams" gali būti patiems sunku suprasti kaip jų kišenės gali būti tokios kiauros.
Žinoma, tokie lituanų poelgiai visokius pinigų seklius įstumia į beviltiška padėti. Tenka kurti teorijas apie kažkokį šešėlį ir niekaip nesuprantant, kaip pinigai gali dingti Lietuvoje kaip į vandenį. Norėtųsi, kad tokie lituanai naudotųsi dokumentų smulkintuvais, vis ne toks beviltiškas atvejis ar jų gražiai paprašyti, kad bent banknotų numerius kur nors susirašytų. Nes kai dingsta pinigai, nėra gerai.


== Kokie yra lituanai ==  
== Kokie yra lituanai ==  
79

pakeitimai

Naršymo meniu