Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Mūsų gretos: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
213 pridėta baitų ,  20:14, 23 gruodžio 2015
nėra keitimo aprašymo
(Naujas puslapis: '''Švietėjiškas sambūris Mūsų gretos''' - kažkokia grupelė nelabai aiški, kur toksai Kazimieras Juraitis viską vadovavo, pakolei neapsijungė su kažkokia Respubl...)
 
1 eilutė: 1 eilutė:
'''Švietėjiškas sambūris Mūsų gretos''' - kažkokia grupelė nelabai aiški, kur toksai [[Kazimieras Juraitis]] viską vadovavo, pakolei neapsijungė su kažkokia [[Respublikonų partija]] ir [[Birželio 3 grupė|Birželio 3 grupe]]. Kažkaip organizavosi kaip klubas ir mokėjo kažkokį mokestį, už kurį pinigai ėjo kažkokiam priedui prie [[Laisvas laikraštis|Laisvo laikraščio]].
'''Švietėjiškas sambūris Mūsų gretos''' - kažkokia grupelė nelabai aiški, kur toksai [[Kazimieras Juraitis]] viską vadovavo, pakolei neapsijungė su kažkokia [[Respublikonų partija]] ir [[Birželio 3 grupė|Birželio 3 grupe]]. Tiksliau, neapsijungė, nes kaip ir nesusijungė, bet lyg ir apsijungė, bet matyt nepasidalino, tai liko visvien paskirai.
 
Kažkaip organizavosi kaip klubas ir mokėjo kažkokį mokestį, už kurį pinigai ėjo kažkokiam priedui prie [[Laisvas laikraštis|Laisvo laikraščio]], o pasivadino viskas "mūsų gretos", nes turi būti gi įvaizdis, kad visų labai daug.


Informaciją gi dar skelbė kokiame tai leidinyje su pavadinimu [[Šauksmas]], tai jau iš paties pavadinimo galimai kas nors gali sau išvadas pasidaryti kokias nors.
Informaciją gi dar skelbė kokiame tai leidinyje su pavadinimu [[Šauksmas]], tai jau iš paties pavadinimo galimai kas nors gali sau išvadas pasidaryti kokias nors.
2 555

pakeitimai

Naršymo meniu