Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Enorca: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
1 816 pridėta baitų ,  16:12, 14 liepos 2015
nėra keitimo aprašymo
20 eilutė: 20 eilutė:
Taip [[Šliogeris]] savo paties patyrimu sužinojo, kad Niekis iš tiesų yra, o Genzelis žinojo, kad su Šliogeriu geriau neturėti reikalų.
Taip [[Šliogeris]] savo paties patyrimu sužinojo, kad Niekis iš tiesų yra, o Genzelis žinojo, kad su Šliogeriu geriau neturėti reikalų.


== Enorca ir Visivisi durys ==
O vieną kartą Enorca sugalvojo įsistatyti kažkokias duris ir užsisakė jas kažkokioje firmoje. Tai ta firma aišku, negalvojo, kad čia rimtas reikalas, ir kad ne tai kad gerai turėtų duris įstatyti, bet dar ir primokėti už visą šitą užsakymą. Nes ką gi čia tos durys, užsakė kažkas - nagi ir koks skirtumas. Ir koks ten skirtumas, kad kokie nors plyšiai sienose pasiliks ir visas butas bus uždulkintas - tai gal ne firmos reikalas<ref>http://visivisi.do.cal.lt/</ref>.
Po kiek laiko firma suprato, kad klydo apie tai, kad tai ne jų reikalas. Ir labai smarkiai klydo, nes Enorca parašė straipsnį, o dėl to straipsnio firmos reikalai gal staiga pradėjo kūlversčiais ristis nuokalnėn, pardavimai strigo ir gavosi tragedija, nes staiga ta firma labai susirūpino. Bet firma nesuprato, su kuo turi reikalą ir ėmė kažką aiškinti Enorcai, kad toji pašalintų savo straipsnį, nes kitaip kažkas bus. Ir tada Enorca pasakė:
: "''Na, jei norite, galiu pašalinti tą straipsnį, bet geriau jau to nenorėkite, nes jums patiems bus blogiau, jei mano straipsnis dings iš internetų''"
Firma reikalo nesuprato. Ir gal kažkaip netgi bandė Enorcą statyti ant ausų. Enorca pašalino straipsnį, bet prieš tai matyt kažam kažką pakuždėjo. Ir jau po kelių dienų firma tur būt jau suprato, kad jai atėjo galas, nes staiga pasipylė kažkokios jų veiklos analizės<ref>http://www.commonsense.lt/2015/04/19/visivisi-lt-tupas-ir-tupesnis/</ref><ref>http://rokiskis.popo.lt/2015/04/19/visivisi-slove-internetuose/</ref><ref>http://www.skirmantas-tumelis.lt/2015/04/19/visivisi-efektas/</ref>.
Trumpai tariant, geriau būkite atsargūs, nes [[blogeriai]] supyksta ant ko nors, o tada jau būna viskas baisu labai, visi visi labai tada susinervina.




2 555

pakeitimai

Naršymo meniu