Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Darius Mockus: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
388 baitai pašalinti ,  18:37, 24 vasario 2013
12 eilutė: 12 eilutė:


== Visokie piktavalių kliedesiai ==
== Visokie piktavalių kliedesiai ==
Čionai kartais ateina koks nors pusprotis, pavyzdžiui, [[Karpienis]], kuris nesąmonių prirašo, tai čionai irgi prirašė, tai už tai bus perduotas anas susidorojimui. Na patys paskaitykit:
Čionai kartais ateina koks nors pusprotis, pavyzdžiui, [[Karpienis]], kuris nesąmonių prirašo, tai čionai irgi prirašė, tai už tai bus perduotas anas susidorojimui. Tai mes čia ėmėm ir padarėm [[cenzūra|cenzūrą]], nes [[Karpienis]], kuris tuos kliedesius čia rašinėjo, nuo tos cenzūros bus ištiktas nemalonaus priepolio. O ir šiaip labai negražiai atrodė, nes jis viską taip sudarko, kad ima atrodyt kaip jo paties rašytas straipsnis apie jį patį.


Dar kalbama, kad Mockaus bravorai, perkelti į draugiškos Baltarusios CCP teritoriją, neša milžinišką pelną ne tik asmeniškai Mockui, bet ir jo remiamai kubiloidų-kedopedofilų (TS-LKD)-gaujai.
Ir dar [[banas|baną]] uždėjom Karpieniui, kad nenusišnekėtų daugiau. Nes [[taip visiems bus geriau]].
 
Netyla ir kitokios žinios.Lietuvos gėjų lyga atsisakė patvirtinti ar paneigti gandus, kad Mockus su Kurlianckiu yra netradicinė šeima. Tokių duomenų nepatvirtina joks Kubilistano CCP registras ir belieka tik spėlioti bei pasvajoti, kodėl šie du  vyrai yra drauge?
Mockaus degtinės bravorus Bialorusios CCP budriai saugo Grybašenka,vykdydama atatinkamą palyciką,už ką neretai yra skaudžiai "baudžiama" paties Batios:
[[Vaizdas:200px-Batia.jpeg‎ ]]
Gi Mockus su Kurlianckiu yra paparacių užfiksuoti labai dviprasmiškose pozose:
[[Vaizdas:mirk1.JPG]]


== Kliedesių paneigimas ==
== Kliedesių paneigimas ==
12 859

pakeitimai

Naršymo meniu