Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Hera: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
76 pridėti baitai ,  02:25, 15 gegužės 2012
23 eilutė: 23 eilutė:


== Apie Herą linksmai ==
== Apie Herą linksmai ==
Būdingas nuo heroino priklausomų narkomanų elgesys tikrai šabloniškas, o sunkiais atvejais - tiesiog išskirtinai, beviltiškai liūdnas. Geresniam įsivaizdavimui - vaizdelis, kuris nupasakoja pačią esmę:
Būdingas nuo heroino priklausomų narkomanų elgesys tikrai šabloniškas, o sunkiais atvejais - tiesiog išskirtinai, beviltiškai liūdnas. Geresniam įsivaizdavimui - vaizdelis, kuris nupasakoja pačią esmę. Nesvarbu, iš kur surastas, tačiau labai realistinis, nes tikras aiškiai.


: Sėdim Sereikiškių parke, nėra ką veikti. Eina pro šalį narkomanas. Toksai tipinis išblyškęs ir velkantis kojas. Matosi kad jau lomkės prasideda, visai jam chujova. Pasisuka į mus ir sako:
:Sėdim Sereikiškių parke, nėra ką veikti. Eina pro šalį narkomanas. Toksai tipinis išblyškęs ir velkantis kojas. Matosi kad jau lomkės prasideda, visai jam chujova. Pasisuka į mus ir sako:
: - Gal galit duot vieną litą?
:: - Gal galit duot vieną litą?
: Nerka, kuris yra pats nagliausias žlobas (dirba sanitaru ligoninėj) iš kompanijos sako:
:Nerka, kuris yra pats nagliausias žlobas (dirba sanitaru ligoninėj) iš kompanijos sako:
: - Davai mes tau duosim kiek tau reikia dozei. Sakyk jkiek reikia
:: - Davai mes tau duosim kiek tau reikia dozei. Sakyk kiek reikia
: - 30 litų
:: - 30 litų
: Nerka išsitraukia pinigus padeda ant suoliuko ir sako:
:Nerka išsitraukia pinigus padeda ant suoliuko ir sako:
: - Vat pinigai bet ne taip greitai. Jei nori juos gauti, matai, čia guli šuns šūdas. Suvalgai, pasiimi pinigus.
:: - Vat pinigai bet ne taip greitai. Jei nori juos gauti, matai, čia guli šuns šūdas. Suvalgai, pasiimi pinigus.
: Narkomanas nieko neklausdamas pasilenkia, paima šūdą maždaug kumščio didumo (nemažas šuo matyt prišiko) ir sukiša sau į burną kartu su visu smėliu prilipusiu. Sukramto ir matosi kad trūksta seilių kad praryt. Tai sako pilna burna:
:Narkomanas nieko neklausdamas pasilenkia, paima šūdą maždaug kumščio didumo (nemažas šuo matyt prišiko) ir sukiša sau į burną kartu su visu smėliu prilipusiu. Sukramto ir matosi kad trūksta seilių kad praryt. Tai sako pilna burna:
: - Duokit vandens atsigerti, negaliu praryt
:: - Duokit vandens atsigerti, negaliu praryt
: Nerka duoda bonkute su mineraliniu ir narkomanas ima gert, viską prarija. Paima pinigus ir nueina kaip niekur nieko. Aš atsisuku į chebrą, blet Vycka kažkur dingo jau, Ryčka blet atsirėmęs į medį vemia nuo to vaizdo kurį pamatė, aš jaučiu kad irgi blet tuoj apsivemsiu nes jau kyla blet per gerklę viskas. Kiti pora iš chebros irgi stovi matosi taip kad tuoj fontanus paleis. O Nerka lyg nichuja nieko nebūtų stovi ir sako:
:Nerka duoda bonkute su mineraliniu ir narkomanas ima gert, viską prarija. Paima pinigus ir nueina kaip niekur nieko. Aš atsisuku į chebrą, blet Vycka kažkur dingo jau, Ryčka blet atsirėmęs į medį vemia nuo to vaizdo kurį pamatė, aš jaučiu kad irgi blet tuoj apsivemsiu nes jau kyla blet per gerklę viskas. Kiti pora iš chebros irgi stovi matosi taip kad tuoj fontanus paleis. O Nerka lyg nichuja nieko nebūtų stovi ir sako:
: - Vaikai, nevartokit narkotikų
:: - Vaikai, nevartokit narkotikų




12 858

pakeitimai

Naršymo meniu