Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Kiaulė: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
3 pridėti baitai ,  23:25, 14 gegužės 2012
čia kaip kam dar truputį reiktų išmokti redirektinimų, sinoniminimų ir kitų visokių navorotų, nes nevalia aukoti teksto grožio, kai yra techniniai navarotai viskam
S (Enciklopedijoje reikėtų vartoti vienaskaitos vardininką, ne daugiskaitos, bo taip yra visose enciklopedijose.)
(čia kaip kam dar truputį reiktų išmokti redirektinimų, sinoniminimų ir kitų visokių navorotų, nes nevalia aukoti teksto grožio, kai yra techniniai navarotai viskam)
4 eilutė: 4 eilutė:


== Panaudojimas ==
== Panaudojimas ==
Kiaulės yra maistas, toks jų ir panaudojimas. Iš jų daromi [[lašiniai]], [[dešra]], [[kumpis]], [[karbonadas]], [[karka]], [[užkulas]], [[kindziukas]] ir kiti skanūs dalykai. Kartais dar ir [[moterys]] vadinamos kiaulėmis, o neretai ir [[vyrai]], nes jiems šitas žodis irgi puikiai tinka. Taip kad čia gaunasi [[gyvūninė metafizika]] kažkokia. Matomai kiaulės skleidžia ir kokias nors dvasines bangas ir apsaugo nuo [[psichotronai|psichotronų]], tai ir iš to gali būti naudos.
Kiaulės yra maistas, toks jų ir panaudojimas. Iš jų daromi [[lašiniai]], [[dešros]], [[kumpiai]], [[karbonadai]], [[karkos]], [[užkulai]], [[kindziukai]] ir kiti skanūs dalykai. Kartais dar ir [[moterys]] vadinamos kiaulėmis, o neretai ir [[vyrai]], nes jiems šitas žodis irgi puikiai tinka. Taip kad čia gaunasi [[gyvūninė metafizika]] kažkokia. Matomai kiaulės skleidžia ir kokias nors dvasines bangas ir apsaugo nuo [[psichotronai|psichotronų]], tai ir iš to gali būti naudos.
'''Subkategorija''' - [[kiaulianosė]].
'''Subkategorija''' - [[kiaulianosė]].


12 859

pakeitimai

Naršymo meniu