Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Narkotikai: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
158 pridėti baitai ,  05:10, 13 gruodžio 2011
kitą kartą ką nors, kas rašys be lietuviškų raidžių, baninsiu be įspėjimo, o kad ir gerai būtų parašyta, viską ištrinsiu. nes užsipisau redaguot.
(kitą kartą ką nors, kas rašys be lietuviškų raidžių, baninsiu be įspėjimo, o kad ir gerai būtų parašyta, viską ištrinsiu. nes užsipisau redaguot.)
8 eilutė: 8 eilutė:
[[Farmacininkai|Farmacininkai]] ir politikai labai gerai sugyvena mūsų [[Lietuvėlė|Lietuvėlėje]] ir stumdo narkotikus į kairę ir į dešinę. Kaikas mano, kad [[politikai]] pas mus yra nuolat apsinešę nuo kažkokių stiprių narkotikų, nesgi narkotikų ir [[šizofrenija|šizofrenijos]] simptomatika nelabai ir skiriasi.
[[Farmacininkai|Farmacininkai]] ir politikai labai gerai sugyvena mūsų [[Lietuvėlė|Lietuvėlėje]] ir stumdo narkotikus į kairę ir į dešinę. Kaikas mano, kad [[politikai]] pas mus yra nuolat apsinešę nuo kažkokių stiprių narkotikų, nesgi narkotikų ir [[šizofrenija|šizofrenijos]] simptomatika nelabai ir skiriasi.


Narkotikai pagal poveiki skirstomi i keturias rusys:
Narkotikai pagal poveiki skirstomi į keturias rūšis:
Holiucinogenai - LSD, grybai, Salvia ir kt. Nuo ju buna gliukai, pashtreja jautrumas - detalesnis matymas, daugiau girdima ir tt. taip pat prapleciamas samoningumas, zmogus labiau supranta menininkus, filosofus, religijas.  
* Holiucinogenai - LSD, grybai, Salvia ir kt. Nuo jų būna gliukai, paaštrėja jautrumas - detalesnis matymas, daugiau girdima ir t.t., taip pat praplečiamas sąmoningumas, žmogus labiau supranta menininkus, filosofus, religijas.
Depresantai - alkoholis, heroinas ir kt. nuo kuriu zmogus linksta i depresija. Jeigu pastebejote reguleriai savaitgaliais vartojantis alkoholi zmones, penktadieni po sunkios darbo dienos negave savo saziningai uzdirbto alaus bokalo gali smarkei inirshti (depresijos pozymis).  
* Depresantai - alkoholis, heroinas ir kt. nuo kurių žmogus linksta į depresiją. Jeigu pastebėjote, reguliariai savaitgaliais vartojantys alkoholį zmonės, penktadienį, po sunkios darbo dienos, negavę savo sąžiningai uždirbto alaus bokalo, gali smarkiai įniršti (depresijos požymis).
Anti-depresantai - prozakai ir kiti legalei vaistineje parduodami narkotikai, kaikurios kanapiu rusys, kurios ramina zmogu, padaro ji pohujistu. Paprastai skirti inirshusiems depresuotems zmonem.  
* Anti-depresantai - prozakai ir kiti legaliai [[vaistinė|vaistinėje]] parduodami narkotikai, kai kurios [[kanapės|kanapių]] rūšys, kurios ramina žmogų, padaro pohujistu. Paprastai skirti įniršusiems depresuotems žmonėms.
Stimuliantai - anfetaminai, kokainas, nikotinas, kofeinas ir kiti skatinatis tave veikt kazka kaip vovere rate.  
* Stimuliantai - amfetaminai, kokainas, nikotinas, kofeinas ir kiti - skatinatys tave veikt kažką, kaip voverė rate.


Iseina taip jog ispradziu valdzia duoda zmogui ko jis nori (alkoholi - depresanta) o poto ji nuramina anti-depresantais, kad nekeltu perdaug problemu. ir galiausei duoda cigareciu, kofeino - stimuliantu, kad shis vergas dar butu ir darbingas. Vataip vat ir valdoma pilkoji mase, kuri tiki jog pirkdamas legalius narkotikus turi laisve ir gyvena demokratineje valstybeje.  
Išeina taip, jog iš pradžių [[valdžia]] duoda žmogui ko jis nori ([[alkoholis|alkoholį]] - depresantą) o po to jį nuramina anti-depresantais, kad nekeltų per daug problemų. Ir galiausiai duoda [[cigaretės|cigarečių]], [[kofeinas|kofeino]] - stimuliantų, kad šis [[vergas]] dar būtų ir darbingas. Va taip vat ir valdoma pilkoji masė, kuri tiki, jog pirkdamas legalius narkotikus, turi laisvę ir gyvena demokratinėje valstybėje.


== Šiuo metu žinomi narkotikai ==
== Šiuo metu žinomi narkotikai ==
12 858

pakeitimai

Naršymo meniu