Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Čakas Norisas: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
1 386 baitai pašalinti ,  22:17, 21 kovo 2011
nėra keitimo aprašymo
8 eilutė: 8 eilutė:


[[George W. Bush]]
[[George W. Bush]]
 
duhaią Vikipedijoje, kad net troliai nemokėjo prisikabinti prie Dirgėlos kūrybos: "Čiakas trijų metų išmoko žaisti beisbolą. Tik deja, kad Heraklis už jį žaidė geriau. Tada Čakas pradėjo kačialintis ir gerti dopingą. Tada jis tik tapo Norisu (nuo žodžio norisi)". Ko gero netyčiom iškilo klausimėlis "WTF?" ir mes jums atsakysime, kodėl. Todėl kad tai mitas, va kodėl!
 
== Čiakas Norisas - garsiausia [[mėmė]]! ==
Nuo kur prasidėjo visas Čiako Noriso garsumas [[internetai|internetuose]] - tai nuo [[Vikipedija|Vikipedijos]], kaipgi nenustebsit. Ogi buvo taip, kad kažkas parašė straipsnį Vikipedijoje, kur buvo visas Čiakas Norisas aprašytas, o aprašyme buvo ir tokia maždaug frazė - "''Kai Čiakas Norisas spiria, tai kibirkštys lekia''". Tai žinoma, kažkoks durnas [[vikipedas]] prirašė, kaip įprasta - "reikalingas šaltinis"{{faktas}}.
 
Tai atėjo [[Anonimas]] ir prirašė krūvą visokių šaltinių su įrodymais visokiais, pradedant tuo, kad ne Čiakas Norisas Vikipedijoje, o Vikipedija Čiake Norise, ir baigiant visais kitais mitais. Tai aišku, kilo [[fleimas]] baisiausias, visi [[troliai]] buvo užbaninti, o Čiakas Norisas tapo garsiausia internetų legenda.
 
 
== Čiakas Norisas - nenugalimas! ==
[[Vaizdas:Volkeris.jpg|right|500px|thumb|Šitie mentai matomai nesupranto, ant ko užsirovė, kai užblokavo ratą.]]
Čiakas Norisas - nenugalimas, jis nugali visus! Vienintelį kartą Čiaką Norisą užmušė [[Briuslis]], bet Čiakas Norisas atgijo ir paskui jau Briuslis negyveno! Čiakas Norisas yra pats pranašiausias!
 
Gali būti, kad yra savo herojaus Volkerio Teksaso reindžerio prototipas.
==Mitas apie Čiaką==
Čia dar vat va pasakysime prie to, jog anoksai [[Dirgėla]] su šaltiniu pateikė štai tokį mitą Vikipedijoje, kad net troliai nemokėjo prisikabinti prie Dirgėlos kūrybos: "Čiakas trijų metų išmoko žaisti beisbolą. Tik deja, kad Heraklis už jį žaidė geriau. Tada Čakas pradėjo kačialintis ir gerti dopingą. Tada jis tik tapo Norisu (nuo žodžio norisi)". Ko gero netyčiom iškilo klausimėlis "WTF?" ir mes jums atsakysime, kodėl. Todėl kad tai mitas, va kodėl!
== Įvairios tiesos apie Čaką Norisą ==
== Įvairios tiesos apie Čaką Norisą ==
* Kiekviename kambaryje yra 1000 daiktų, kuriais Čakas Norisas galėtų užmušti žmogų. Įskaitant ir patį kambarį…
* Kiekviename kambaryje yra 1000 daiktų, kuriais Čakas Norisas galėtų užmušti žmogų. Įskaitant ir patį kambarį…
Anoniminis naudotojas

Naršymo meniu