Trečioji Užkalnio knyga: Skirtumas tarp puslapio versijų

970 pridėta baitų ,  13:48, 19 lapkričio 2010
nėra keitimo aprašymo
5 eilutė: 5 eilutė:
Šiai knygai Užkalnio sesuo [[Beata Nicholson]] įžangą kategoriškai atsisakė rašyti, todėl trumpą pratarmę parašė [[Račas|Račo]] [[Dundukai|komentatorių autorinis kolektyvas]] už apvalią sumelę.  
Šiai knygai Užkalnio sesuo [[Beata Nicholson]] įžangą kategoriškai atsisakė rašyti, todėl trumpą pratarmę parašė [[Račas|Račo]] [[Dundukai|komentatorių autorinis kolektyvas]] už apvalią sumelę.  


Du knygos skyriai priklauso [[Sabaliauskaitė|Kristinos Sabaliauskaitės]] plunksnai, kuri to fakto nelinkus viešinti dėl aiškių priežasčių.  
Du knygos skyriai priklauso [[Sabaliauskaitė|Kristinos Sabaliauskaitės]] plunksnai, kuri to fakto nelinkus viešinti dėl suprantamų priežasčių. Tačiau dėl abipusių įsipareigojimų ir komercinių sumetimų dalis knygos, ištrynus keiksmažodžius, bus perspausdinta žurnale [[Stilius|"Stilius"]], pradedant numerį, kuris pasirodys Šv. Kalėdų dieną ir bus su nuolaida parduodamas po Bernelių mišių, šventoriuose bei masinio susibūrimų vietose, ir baigiantis Vėlykoms, kai bus parduodamas vnagruzku su šokoladiniais kiaušiniais.  


Kaip ir kitas knygas, spaudos bei platinimo išlaidas prisiėmė Užkalnio projektas [[supermama.lt]]. Knygelė bus platinama per kitataučių užlaikomas lietuviškos varškės ir alaus parduotuvėles, daugiausiai rytų Londone, Piterbore ir Airijos Resp. sostinėje Dubline, taip pat Šiaurės Airijoje prie Job Centre PLUS įdarbinimo biržų.
Vėliau ekranizuotas knygos variantas bus platinamas DVD, VHS ir Betamax formate, o taip pat galima bus parsisiųsti iš iTunes ir www.kinoshow.ru (tik versiją su rusiškais ir ukrainietiškais subtitrais).
 
Kaip ir kitas knygas, spaudos bei platinimo išlaidas prisiėmė Užkalnio projektas [[supermama.lt]]. Knygelė bus platinama per kitataučių užlaikomas lietuviškos varškės, šlapenkos ir alaus parduotuvėles, daugiausiai rytų Londone, Piterbore ir Airijos Resp. sostinėje Dubline, taip pat Šiaurės Airijoje prie Job Centre PLUS įdarbinimo biržų.


= Turinys =
= Turinys =
13 eilutė: 15 eilutė:


* Pratarmė (aut. [[Račas|A.Račo]] [[Dundukai|dundukų]] kūrybinė grupė)
* Pratarmė (aut. [[Račas|A.Račo]] [[Dundukai|dundukų]] kūrybinė grupė)
* Įvadas
* Įvadas: ką privalo žinoti debilas skaitytojas
* Skustos galvos, ką jums veikti
* Skustos galvos, ką jums veikti (pamokėlė runkeliams už jūrų marių)
* Kaip patarnauti ponams
* Kaip patarnauti ponams: pinigėliai nesimėto, tad išmok lankstytis
* Ką mėgsta tikrieji ponai buityje
* Ką mėgsta tikrieji ponai buityje (ir ko nežino lietuviškieji skeltanagiai)
* Priedas: kaip pasidaryti pačiam nuolatinį bilietą
* Geras tonas pradedantiesiems: dantimis atidarinėti alaus butelį nedera!
* Priedas: kaip pasidaryti pačiam nuolatinį bilietą (travelką)
* Priedas II: policijos nuovadų adresai, telefonai, pigūs kriminaliniai advokatai
193

pakeitimai