Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Snookeris: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
322 pridėti baitai ,  20:19, 31 gegužės 2010
nesąžiningas protegavimas
S
(nesąžiningas protegavimas)
1 eilutė: 1 eilutė:
{{Per rimtas}}
{{Per rimtas}}
'''Snookeris''' (šiaip ''Snooker''; dar žinomas kaip ''Snukių daužytojas'', ''Belenkoksai biliardas'') - ten gi toksai vikipedas, gi pagarsėjęs legendiniu [[Žiedas|Bumerio]] užblokavimu. Taip pat vienas iš [[entelektas|entelektingu]] Pedivikijos šakmatininkų.  
'''Snookeris''' (šiaip ''Snooker''; dar žinomas kaip ''Snukių daužytojas'', ''Belenkoksai biliardas'') - ten gi toksai vikipedas, gi pagarsėjęs legendiniu [[Žiedas|Bumerio]] užblokavimu. Taip pat vienas iš [[entelektas|entelektingu]] Pedivikijos šakmatininkų. [[Žydas]], pavardė net žydiška, nė kiek nesulietuvinta. Nenuostabu, kad užsiima antilietuvine veikla - pyderizmo, nygerizmo propaganda, šlovina visokius liberolus ir jungtines sionistų valstijas, džiaugiasi kai lenkai teršia lietuvių kalbą ir panašiai. Prie Smetonos būtų sušaudytas kaip 5-as komunaras. 
 
[[Pipedija]] atskleidžia, kad jis slaptai redaguoja Pipediją ir kad yra didžiausias trečiojo pasaulinio karo šalininkas.
[[Pipedija]] atskleidžia, kad jis slaptai redaguoja Pipediją ir kad yra didžiausias trečiojo pasaulinio karo šalininkas.


86

pakeitimai

Naršymo meniu