Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Nomad: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
440 pridėta baitų ,  11:31, 31 gegužės 2010
nėra keitimo aprašymo
1 eilutė: 1 eilutė:
{{Per rimtas}}
{{Per rimtas}}
{{Abejotinas}}
{{Abejotinas}}
'''Nomad''' - Linas kažkoks ten, liūdnai pagarsėjęs [[Vikipedija|Pedivikijos]] adminas. Sektantų, [[Jūzė]]s gerbėjų, tradicinės orientacijos piliečių, lietuvių ir šiaip žmonių priešas. Pagarsėjo kaip [[Vikipedijos triumviratas|Triumvirato]] narys ir ano dvasinis lyderis. Populiariausias posakis Pedivikijoje - [[Bullshit]]! Galima pagalvoti, kad Nomadas yra [[žydmasoniai|žydmasonis]] beigi šiaip koks sąmokslininkas, bet Pipedija išsiaiškino, kad iš tikro jis yra sektantas, [[islamas|islamo]] fundamentalistas kilęs iš Pakistano. Dabar ten atlieka mokymus pas Binladeną užtatai dingęs iš Pedivikijos. Tuom, žinia, džiaugiasi visokie [[dibilai]], ir kiti berazūmiai, mėgstantys į straipsnius rašyti visokį briedą.
'''Nomad''' - Linas kažkoks ten, liūdnai pagarsėjęs [[Vikipedija|Pedivikijos]] adminas, [[gėjus]]. Sektantų, [[Jūzė]]s gerbėjų, tradicinės orientacijos piliečių, lietuvių ir šiaip žmonių priešas. Pagarsėjo kaip [[Vikipedijos triumviratas|Triumvirato]] narys ir ano dvasinis lyderis. Populiariausias posakis Pedivikijoje - [[Bullshit]]! Galima pagalvoti, kad Nomadas yra [[žydmasoniai|žydmasonis]] beigi šiaip koks sąmokslininkas, bet Pipedija išsiaiškino, kad iš tikro jis yra sektantas, [[islamas|islamo]] fundamentalistas kilęs iš Pakistano. Dabar ten atlieka mokymus pas Binladeną užtatai dingęs iš Pedivikijos. Tuom, žinia, džiaugiasi visokie [[dibilai]], ir kiti berazūmiai, mėgstantys į straipsnius rašyti visokį briedą.
 
Visgi, pasirodo, kad Nomadovas visą tą laiką praleido Mongolijoje. Ten ieškojo slaptų Čingischano protokolų kaip užvaldyti pasaulį (sakoma, anie dar slaptesni nei sionistų). Grįžęs, Pedivikijoje organizavo perversmą ir nuvertė Mossado agentą Hugo.arg. Pašalinęs paskutinį rimtesnį žydų beigi rusų atstovą, pradėjo skleisti promongolinę propagandą bei toliau tęsia vaivorykštinio sąmokslo darbą.  


[[Kategorija:Vikipedai]]
[[Kategorija:Vikipedai]]
86

pakeitimai

Naršymo meniu